Verjaardag Haul #1

Mijn verjaardag is al een tijdje geleden, maar ik heb nog niet op mijn blog gezet wat voor cadeautjes ik allemaal heb gekregen! Ik ga de haul opsplitsen in wat delen, aangezien ik nog wat cadeautjes voor mezelf moet kopen van al het geld dat ik heb gekregen. Ik wil ten eerste iedereen bedanken die mij een cadeautje heeft gegeven. Jullie zijn hartstikke cool en tof, maar weten ook nog eens geweldige cadeaus te geven! Je weet het als ik het over je heb. Oke, laten we even zien wat ik heb gekregen!

 

p1070864

Van mijn oom, tante, neef en nichtjes kreeg ik naast wat andere lekkernij het Pokémon-magazine. Normaal koop ik dit magazine nooit meer, maar ik vond hem erg leuk om te hebben (want informatie over de nieuwe Pokémongame en oordopjes met Pokéballs erop!). Het is zeker een leuk magazine en hoewel de oordopjes niet van al te goede kwaliteit zijn, doet hij het prima!

p1070889

Het eerste cadeau bij mijn feestje is het nieuwe album van Billy Talent. De dag na mijn feestje zou ik naar het concert van deze band (mijn favoriete band) gaan, dus het was onwijs gaaf dat ik vlak voor het optreden ook de cd heb!

p1070890

Ik ben gek op Eevee en zijn evoluties, dus ik kon ook deze Eevee in ontvangst nemen. Wat is hij toch cool! Hij past zo op mijn schouder en is nu mijn huisdier geworden in mijn kamer in Rotterdam, maar stiekem trainen we samen gewoon voor Pokébattles!

p1070891

Naast het krijgen van veel chips van vrienden, kreeg ik ook een mooi bakje van Hogwarts, met de opmerking dat ik die kon gebruiken als ik chips of slagroomvla at. Ideaal, want het is een grote kom en laat mijn Potterheadness goed zien!

p1070892

Ook ik kreeg ik de dvd van Me Earl and the Dying Girl, een van mijn favoriete films en boekverfilmingen. Lees hier mijn recensie over dit geweldige verhaal. Nu heb ik hem eindelijk op dvd en kan ik hem zo vaak zien als ik maar wil!

p1070893

Een Star Wars lightsaber (die jammer genoeg geen licht geeft) kan voortaan aan mijn sleutelbosje hangen en ik kreeg ook het Pokémon Trading Card Game spel op de computer, een heel oud spel die ik vroeger altijd speelde, maar kwijt was geraakt. Nu kan ik eindelijk weer dit nostalgische spel spelen!

 

Binnenkort laat ik meer cadeautjes zien die ik heb gekregen. Ik vind alle geschenken van vrienden en familie echt geweldig, een fanboy als ik genoot enorm tijdens het openmaken van al deze presentjes! Wacht maar totdat je de rest van mijn Verjaardag Haul ziet, want er is nog genoeg wat ik nog online kan zetten…

Wat vind jij het leukste cadeautje in deze lijst?

4 reacties

Naar het reactie formulier

 1. De Harry Potter schaal natuurlijk. Voor chips, muesli, yoghurt, ijs, soep, … Ik zou er eigenlijk vrijwel alles in doen zodat ik hem non-stop kan gebruiken.

 2. Wat een leuke cadeautjes!! Nog van harte gefeliciteerd!!

  • Vera op november 16, 2016 om 9:20 pm
  • Reageer

  Leuke cadeaus Joost!!! 🙂 Mijn favoriete is het Harry Potter bakje. Zo een wil ik ook wel hebben. 🙂

  • Gerdundula op november 18, 2016 om 1:19 am
  • Reageer

  Leuk ! 🙂 En beetje laat… heel erg laat *kuch kuch* sorry.. maar alsnog gefeliciteerd 😉 beter laat dan nooit toch 😉

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.