Verjaardag Haul #1

Mijn verjaardag was op 31 oktober, maar mijn feestje voor vrienden had ik vorige week gevierd. 21 jaartjes werd ik, wat gaat de tijd toch hard! Ik had op Lijstje.nl (een ontzettend goede site trouwens) een verlanglijst opgesteld, dus ik kon al verwachten dat ik een paar cadeaus zou krijgen die erop zou staan en man wat was ik blij toen ik al die geweldige cadeautjes kreeg! Nadat ik alle (nou ja, bijna alle) cadeautjes had gekregen wilde ik meteen een verjaardag haul maken. Ik heb echt een fantastische verjaardag gehad, ontzettend veel dingen gekregen en de verjaardag kunnen vieren met een heleboel vrienden, familie, bloggers en meer. Ik ben echt meer dan verwend! Ik ben niet alleen dankbaar voor alle cadeaus, ik ben vooral dankbaar voor alle mensen die mijn verjaardag hebben gevierd. Er waren zo veel mensen gekomen op mijn feestje, het was echt ontzettend fijn dat zo veel geweldige personen de moeite namen om wat leuks voor mij te kopen/maken en te laten merken dat ze mij een geweldige verjaardag gunnen. Allereerst dus dank aan al mijn vrienden en familie, ieder van jullie maakt mijn leven echt stukke leuker! 🙂

 

Goed, laten we beginnen met mijn verjaardag haul. Ik heb veel gekregen, dus ik heb besloten om meerdere delen te maken. Ik begin met de eerste cadeautjes die ik voornamelijk van familie heb gekregen.

Ten eerste kreeg ik uiteraard wat geld van familie. Het geld dat ik van mijn ouders en oma heb gekregen, heb ik uitgegeven voor mijn dagje Londen. In de kerstvakantie ga ik samen met mijn zusje een dagje naar Londen toe, vlak voor de kerst! Ik trakteer op dit uitje, want toen mijn zusje Daniëlle 18 werd een maandje geleden, gaf ik haar dat cadeau. We vertrekken in de avond met de bus, zijn de dag erna in de ochtend in Londen, kunnen dan de hele dag door Londen struinen en in de avond gaan we weer richting huis met de bus. Ik heb van het geld dus de bustickets betaald en ik heb alvast een zak geld op zak voor alle andere kosten (eten, boeken, souvenirs) die ik daar ga maken. Ik heb er ontzettend veel zin in, vooral omdat ik deze dag Londen kan gaan meemaken met het leukste, meest luie maar o zo lieve zusje op de wereld!

 

P1060413Van mijn ouders kon ik ook 3 boeken kopen via Bookdepository. Het eerste boek (of graphic novel) dat ik uitkoos wat Adventure Time Mathematical Edition Volume 1, een graphic novel van één van mijn favoriete series! Echt een heerlijke comic, ik hoop snel meer delen in huis te halen!

 

P1060408Het tweede cadeau van mijn ouders is de Ruby & Sapphire box van de manga’s Pokémon Adventures. Ik heb de boxen al over de eerste en tweede generatie van Pokémon en nu kan ik verder lezen in deze serie! Ik ben dol op deze manga’s en nadat ik de verhalen uit Johto heb herlezen ga ik hier aan beginnen!

 

P1060417Als laatste kreeg ik nog Adventure Time The Art of Ooo, alle schetsen van de serie! Hierin vertellen de makers over het ontstaan van de serie en hoe die uiteindelijk is geworden. Vele aspecten van de serie krijg je te zien, ik heb zo genoten van dit boek!

 

P1060406Vorige maand vierde ik mijn verjaardag voor familie en kreeg ik onder andere een boekenbon. Hiervan kocht ik The Amazing Book Is Not On Fire van Dan (Danisnotonfire) en Phil (AmazingPhil), twee bekende Britse YouTubers. Deze twee gasten zijn flinke fanboys dus ik vind het geweldig om hun filmpjes te zien. In hun boek hebben ze het over hun eigen leven, YouTube, hun appartement en meer! Ik had niet verwacht dat er zo veel in zou staan, geweldig leesvoer!

 

P1060396Mijn zusje had ook veel moeite gestopt in het vinden van leuke cadeautjes. Ik kreeg ten eerste een Funko Pop, namelijk Jake de hond uit Adventure Time! Ik heb er al eentje van Finn, dus nu kan Finn samen met zijn maatje in mijn boekenkast lopen pronken.

P1060404Daarnaast kreeg ik het spel Goat Simulator, het spel waarin je een geit bent! Dit spel is zo episch en hilarisch, binnen 10 minuten gameplay heb ik mij echt kapot gelachen. Hierbij zit niet alleen het normale level, maar ook de MMO-versie kan ik spelen. Ik heb dit spel zelfs even gespeeld tijdens mijn college, oeps… Ik hoop in mijn vrije uurtjes dit spel nog vaak te kunnen spelen, want een geitje zijn is echt zo komisch.

P1060405Als laatste kreeg ik nog de film Big Hero 6. Ik ben gek op deze film, ik kan er echt niet genoeg van krijgen! Nu ik hem op dvd heb kan ik hem wanneer dan ook gaan zien, yeaaahhh!

 

Dit waren de eerste cadeautjes die ik heb gekregen voor mijn verjaardag. Ik heb nog zat gekregen van andere familieleden en vrienden, maar daar zal ik later meer over bloggen! Maandag komt mijn volgende verjaardag haul online, en ja, daar zit genoeg Fandommerchandise bij, hoera! Bedankt moeder-, vader- en zusterfiguur voor het geven van deze leuke cadeaus! Ik heb besloten dat ons contract wordt verlengd en ik nog een jaar jullie broer/zoon ben, deze 21 jaar waren al een geslaagde onderneming en ik wil onze samenwerking als familie voortzetten! 🙂

Wat vind jij uit dit lijstje het leukste cadeau?

8 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Wow wat een hoop cadeaus! Ik ben nu stiekem wel heel benieuwd naar het geitenspel 😛

  1. Daar ga ik nog een geitige/geinige recensie van maken! 🙂

 2. Oeh Pokemon Ruby & Sapphire box! Nice 😀

 3. Heb je ze al allemaal kunnen opbergen of moet je dankzij die massa leuke pakjes je hele kamer reorganiseren? 😉 Veel plezier in Londen trouwens, ik kijk al uit naar je Londen Haul.

  1. Nou mijn boekenkasten gaan aardig vol zitten… Oeps… 😀 Ik kan niet wachten op het dagje Londen!

 4. Wat lief dat je zus zoveel moeite gedaan heeft 🙂

  1. Tsja, aangezien haar broer haar trakteert op een dagje Londen, wilde ze wel iets terug doen 😉

 5. Gefeliciteerd nog! Big hero 6 moet ik nog steeds zien! Nu helemaal! Leuke kados. Dat is ook een voordeel als je een beetje van van veel bent 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.