Verjaardag Haul #2

De komende weken plaats ik af en toe een haul van alle cadeautjes die ik heb gekregen van vrienden, familie en kennissen. De cadeaustapel is redelijk groot en ik ben er heel blij mee! Laten we meteen aan de slag gaan en wat coole (Fandom)cadeautjes zien.

 

p1070894

Ik ben een groot fan van Gravity Falls en daarom kreeg ik Journal 3, een boek dat ook te vinden is in de tekenserie. Dit boek bevat zulke mooie tekeningen en informatie over de serie (uiteraard maak ik er een recensie van met wat foto’s) en ik kreeg er een tekening van die helemaal speciaal voor mij is gemaakt, hoe mooi! Ook zijn er (net zoals in de serie) wat codes op de tekening en in het boek die ik kan gaan oplossen. Dat wordt leuk!

p1070895

Twee andere boeken die ik heb gekregen zijn de Adventure Time An Algebraic A to Z (met allemaal informatie over plaatsen, personages en voorwerpen van de Adventure Time serie) en Guide to the crystal gems, een boek met meer informatie over de personages in de serie Steven Universe, een serie waar ik ook helemaal weg van ben. Van beide boeken zal ik nog een recensie gaan maken (er zullen echt een hoop recensies binnenkort aankomen, ik heb flink wat recensie opgespaard…).

p1070896

Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn zusje de Funko Pop van Abraham, aangezien dit één van mijn favoriete personage is in de serie (ja, ik ben helemaal bij met de serie). Van mijn ouders kreeg ik naast een zakcentje nog een adventskalender van Star Wars, jammie! Abraham staat nu bij mijn collectie Funko’s naast Daryl!

p1070897

Best of YA feliciteerde mij ook door het opsturen van de heerlijke Divergent-mok (die ik tot nu toe alleen nog maar in Rotterdam heb, dus nu heb ik hem ook bij mijn ouders!) en het boek Charisma van Jeanne Ryan. Het boek Nerve van haar vond ik heel tof (net als de film), dus ik ben heel benieuwd naar Charisma!

p1070899

Anne (nieuwe blogger in town, check haar blogje even en volg haar) gaf voor mijn verjaardag het nieuwe boek van Sarah Moore Fitzgerald. Aangezien De appeltaart van hoop één van mijn favoriete boeken is, kan ik niet wachten om haar nieuwe boek te lezen. Ik had Sarah al op Twitter aangesproken over het boek en ze vond het heel leuk dat ik zo enthousiast was!

p1070900

Twee van mijn vijf huisgenootjes gaven voor mijn verjaardag de pet van Ash Ketchum (waar ik volgens hen dolenthousiast op reageerde) en daarna nog een pakje Pokémonkaarten. Ik was bang dat er geen coole kaarten in zouden zitten zodat mijn huisgenootjes teleurgesteld werden, maar dat was totaal niet het geval, er zat zelfs de legendarische Yveltal in! Een hele mooie vondst dus.

 

Dit was mijn tweede deel van mijn Verjaardag Haul. Binnenkort kom ik met meer cadeautjes, een paar die ik zelf heb gekocht. Dat belooft ook nog een mooie haul te worden!

Welk cadeautje zou jij ook willen hebben?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.