Verjaardag Haul #2

Mijn verjaardag, misschien toch wel de leukste die ik ooit heb gehad. Ik kreeg zo veel leuke cadeautjes, mijn collectie met fandom merchandise is nu flink uitgebreid! Ik had mijn verjaardag meerdere keren gevierd, hierbij laat ik zien welke cadeautjes ik onder andere heb gekregen van mijn familie en boekbloggers. Wat ben ik toch blij met al mijn cadeaus! Alvast veel dank aan alle mensen die zijn langsgekomen voor mijn verjaardag!

 

P1060400Mijn neefje, nichtjes, tante en oom hadden een geweldig pakketje bij de Game Mania gehaald, waaronder een sleutelhanger van Scraggy! Ik vind deze Pokémon vet grappig (en daarbij is het de eerste Pokémon die ik in een Shiny-vorm heb gezien). Mijn neefje is ook een flinke Pokémaniac, dus dit cadeau wordt erg gewaardeerd!

P1060401Het tweede wat ik kreeg van mijn familie was Avatar De Vuurmeester voor de Nintendo DS! Ik heb de eerste twee spellen van Avatar The Last Airbender, maar deze had ik nog niet! In deze game zijn de karakters in een chibivorm, erg grappig! Ik hoop dit spel snel te gaan spelen op mijn DS.

P1060428Daarnaast heb ik twee keer deze poster gekregen. Ik kreeg hem eerst van mijn tante/oom/neefje/nichtjes en op mijn verjaardag nog eentje extra van Eline! Nu heb ik hem dus twee keer, maar dat is totaal niet erg. Als ik eenmaal een kamer heb in Rotterdam, kan ik ze allebei ophangen! Dan heb ik zowel thuis als op kamers een Pokémonposter. En benieuwd hoe hij eruit ziet? Ja, dat houd ik nog even geheim, als ik een kamer heb in Rotterdam maak ik daar nog een Room Tour van, met vele andere posters die ik daarbij aan kan toevoegen.

Mijn neefje had daarnaast nog Pokémon Fire Red gehackt en veranderd in een speciale verjaardag-versie voor mij, hoe tof! Als ik ooit kan laten zien hoe het spel precies is, ga ik dat zeker nog een keertje doen, want het is zo gaaf dat mijn neefje flink bezig is geweest om een speciale Pokémonversie voor mij te maken.

P1060412Van Tessa kreeg ik het eerste deel van Cinder in het Engels. Ik heb dit boek in het Nederlands, maar aangezien alleen de eerste twee delen worden uitgegeven en de rest niet, wilde ik de serie al gaan lezen in het Engels. Nu kan dat dus door dit exemplaar, bedankt Tessa! Tessa kwam samen met Leon naar mijn feestje, die mij 3 bijzondere biertjes gaf uit België, bedankt Leon!

P1060422Van Anne kreeg ik de illustrated edition van Harry Potter and the Philosopher’s Stone, wauw! Het is echt een prachtig boek, ik was gewoon helemaal stil toen ik hem eenmaal in mijn handen had. Ik hoop af en toe een hoofdstuk te gaan lezen en er lekker lang over doen, zodat ik maandenlang kan genieten van dit prachtige boek. Ik had niet verwacht dat ze mij zo’n mooi boek zou geven, Anne kan daarom ook een leuk cadeau van mij verwachten voor haar verjaardag!

P1060438Ilse gaf mij een beeldje van Harry Potter met de Sorteerhoed! Toen ik op bezoek was bij Ilse in Nijmegen, hadden we een hele coole winkel bezocht met dit soort beeldjes van Harry Potter. Nu kan Harry pronken in mijn boekenkast bij mijn Harry Potter boekencollectie. Dank je wel Ilse! Ik hoop dat we nog veel gamesessies gaan hebben met malse prinsessen en het kijken van verschrikkelijk slechte films met Tessa.

P1060441Eline gaf mij naast de Pokémonposter ook deze kleurrijke buttons van Adventure Time! Het laatste cadeautje was nog onderweg toen ze naar mijn feestje kwam, dus die krijg ik later. Ik vind de buttons in ieder geval keigaaf, die gaan op mijn Best of YA tas! Met deze buttons word ik echt altijd vrolijk!

 

Dit waren nog niet alle cadeautjes die ik heb gekregen, er was nog meer! In mijn volgende verjaardag haul laat ik meer cadeautjes zien die ik van vrienden heb gekregen. En ja, niet alle bloggers zijn nog benoemd in mijn artikel waarvan ik wat leuks kreeg, jullie zijn snel aan de beurt 😉

 

Welk cadeau vind jij het leukst?

7 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Ohh, die buttons van adventure time zijn geweldig!! En dat harry potter boek moet prachtig zijn! Wauw toffe cadeau’s Joost!

  2. Ik ben erg benieuwd wat je van Cinder vindt. In ieder geval heb je nu sowieso niet meer het probleem dat je moet wachten dat het volgende deel uitkomt als je niet kan leven met de cliffhangers 😛

  3. Dat poppetje van de sorteerhoed vind ik echt tof!

  4. Ik heb the lunar chronicles in het Engels. Ze zijn leuk hoor

    1. Volgens mij had ik ook een recensie van je gelezen waardoor ik wel nieuwsgierig werd, hopelijk snel aan beginnen! 🙂

  5. Hahaha, alsjeblieft dudie! In de kerstvakantie gaan we gewoon weer van die vage films kijken, muhaha!

  6. Ik ben nog steeds zo blij dat ik die buttons gevonden heb! En cadeau deel 2 komt echt ooit nog een keer. Ik weet nog steeds niet of ik nou kan naar the Hungry Readers maar ik hoop het wel natuurlijk!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.