Verjaardag Haul 2021-editie

Op 31 oktober was ik jarig, en ik kon voor het eerst mijn verjaardag vieren in mijn appartement. Zo gezellig om bezoek te hebben, en daarbij kreeg ik ook nog wat leuke cadeautjes! Ik laat je graag zien wat ik allemaal heb gekregen, want het is een mooie buit.

Van mijn vriendin kreeg ik naast een heerlijke high tea bij Nishi Market drie graphic novels. Zo kreeg ik The Dragon Prince: Through the Moon. Dit verhaal speelt zich af na het derde seizoen, en is erg interessant! Het voegt echt wat toe aan de serie, en nu kan ik niet wachten op seizoen 4. Verder kreeg ik twee graphic novels van Avatar: Toph Beifong’s Metalbending Academy en Suki Alone. De eerste speelt zich af na de serie, waarbij Toph wat moeite heeft met haar metaalstuur-academie. De ander gaat over de tijd dat Suki in de gevangenis zit. Erg sterk verhaal, en zo is mijn Avatar-collectie nog groter!

Van mijn zusje en haar vriend kreeg ik onder andere de eerste mangabox van Attack on Titan. De laatste afleveringen komen er bijna aan, dus ik wilde beginnen met het verzamelen van deze manga. De box ziet er heel tof uit, dus ik hoop de rest ook te gaan verzamelen!

Van mijn tante kreeg ik een scheurkalender voor 2022, die kan in de wc opgehangen worden! Ik vind pub quizzen erg leuk, dus dit is er eentje waar ik elke dag gebruik van ga maken het aankomende jaar.

Ik ben ook dol op bordspellen, dus ik kreeg drie bordspellen. Van een bevriend stel kreeg ik Poepie Knor (als geintje, maar het is wel een grappig spel) en Exploding Minions, aangezien ik een hekel heb aan Minions. Het spel zelf is juist enorm leuk, en in deze variant zijn er twee extra bijzondere kaarten toegevoegd! Van mijn zusje en haar vriend kreeg ik ook Tokaido, een mooi spel waarin je als reiziger in Japan punten wil verzamelen door handelsconnecties, souvenirs en meer. Erg leuk om te spelen!

Verder kreeg ik nog verschillende bioscoopbonnen en bonnen voor Bol.com, dus die ga ik de komende tijd nog gebruiken! Van een goede vriend kreeg ik nog het eerste deel in de Locke & Key graphic novel reeks, en in december gaan we met mijn ouders naar Snowponies van Alex Klaassen. Een geweldige cadeau-buit, wat ben ik toch verwend! Mijn vriendin had daarnaast gevraagd aan vrienden en familie om kleine video’s te maken waarin ze mij feliciteerden. Zo veel mensen hadden wat ingestuurd, dat maakte mijn verjaardag nog leuker! Ik ben een tevreden jarige Joost, ik mag van geluk spreken met zulke fijne mensen om mij heen. Wat vind jij het leukste cadeautje uit het lijstje? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.