Verjaardag Haul #3

Mijn verjaardag is al een maandje terug, maar de afgelopen weken heb ik nog genoeg leuke cadeautjes gekregen! Tijd voor de laatste verjaardaghaul.

 

Mijn ouders waren nog niet klaar met cadeautjes geven na Schildpadden tot in het oneindige, ik kreeg namelijk nog meer! Ten eerste kreeg ik een kaartje voor Yalfest2018 van mijn ouders, woehoe! Ik heb echt ontzettend veel zin in Yalfest, dus ik ben erg blij dat ik daar nu heen kan. Ook kreeg ik Pokémon Ultra Sun, de nieuwe Pokémongame waar ik enorm naar uitkijk! Ik ben hem eindelijk aan het spelen en vind hem tot nu toe erg tof. Van vrienden kreeg ik ook de strategy guide van Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon. Ik denk dat ik van deze game ook een blogserie ga maken met alle dingen die ik in de game heb gedaan. Kijk daar dus zeker naar uit!

Ik had nog geld over, dus ik deed verder wat aankopen. Ik was bij de Blossom Books Garage Sale waar de uitgeverij boeken met lichte beschadigingen verkocht voor lagere prijzen. Hierdoor had ik de Lunar Chronicles gekocht, nu kan ik eindelijk deze serie lezen! Later kreeg ik ook nog Levana.

Naast de boeken van Marissa Meyer kocht ik ook het tweede en derde deel van Project Persefone. Ik had het eerste deel en nu heb ik de serie compleet!

Ik had nog steeds wat geld over, dus ik maakte het op tijdens Dutch Comic Con Winter Edition. Ik kocht een Shiny Silvally GX Box en een RockCandy van Luna Lovegood!

Tijdens een verjaardagsfeestje kreeg ik nog twee boeken: I Hate Myselfie van Shane Dawson (een van mijn favoriete YouTubers) en de eerste manga van Sword Art Online Progressive. Allebei hele leuke boeken!

Ik kreeg ook nog echte Joost-sokken om mijn voetjes lekker te verwarmen. Ja, serieus, sokken met vet vaak ”Joost” erop. Helaas niet voor deze tijd op de foto kunnen zetten, maar ze zitten heel lekker!

Mijn zusje wist dat ik een zwak heb voor Pokémon, dus zij kocht deze Pikachukersttrui voor mij. Hij zit ontzettend lekker en Pokémon is zo lekker gecombineerd met kerst, superleuk!

Dit is mijn derde en laatste verjaardaghaul! Heel veel leuke cadeautjes die ik dus kreeg. Mijn 23ste verjaardag ging ik dus maar al te goed!

Wat hoop jij voor je verjaardag te krijgen?

2 reacties

  1. DIE. TRUI. IS. ECHT. PERFECT. Also, ik wil die sokken zien, dus je stelt maar gewoon een Verjaardag Haul 4 in met 7 foto’s van die sokken (je moet wel alle kanten kunnen bewonderen, natuurlijk) (en verschillende modelposes, jeweetzelf)

    1. Hahaha, wordt aan gewerkt! (oftewel dikke voetmassages om perfecte modelvoeten te hebben)

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.