Verjaardag Haul #3

De cadeautjes, ze houden maar niet op. Ja, ik kan wel zeggen dat dit jaar mijn beste verjaardag was tot nu toe, ik heb mijn verjaardag kunnen vieren met heel veel mensen, die stuk voor stuk mijn leven zo leuk maken! Hierbij weer een paar cadeautjes die ik heb gekregen op mijn feestje. Van de cadeautjes waarvan ik nog goed weet wie het aan mij heeft gegeven, noem ik even bij naam om mijn dank flink te betuigen. Mocht je naam niet worden genoemd, sorry, maar je bent een topper!

 

P1060409Van een paar van mijn vrienden kreeg ik de DVD-box met alle films van Harry Potter! Ik had met een paar vrienden afgelopen zomer een marathon gehouden van alle films, nu kan ik dat dus op elk moment doen! Ik ben heel blij dat ik alle delen nu bij elkaar heb, dat wordt vaak terugkeren naar Zweinstein!

 

P1060410Van mijn nerdmaatje Mariëlle (degene waarmee ik series marathon, naar Dutch Comic Con ben geweest en we zijn eigenlijk vriendschappelijke soulmates dus wees niet jaloers jij beste fangirl) kreeg ik een tekenboekje die ze ZELF HEEFT BESCHILDERD. De Enchiridion is van Adventure Time en ze heeft hem helemaal nagemaakt. Ze zei ook dat ze er lang mee bezig was geweest en dat het een pokkewerk was, maar wauw Mariëlle, het is echt geweldig geworden. Hier gaan heel veel leuke Adventure Time tekeningen in komen!

P1060429

Van Yvonne kreeg ik dit geinige draakje (die op het kaartje een dino wordt genoemd, wat?), het is een stressbal! Je kan er lekker in knijpen. Dit is zeker handig, want stel dat ik een hele spannende serie kijk (The Walking Dead) en de spanning wordt te groot, dan heb ik mijn draak waar ik mij op af kan reageren. Bedankt Yvonne voor dit toch nog best wel handige (en agressieve) cadeautje :’D

P1060431

Mijn oud-Karwei-college Dion gaf mij twee 3D-puzzels. Ik heb nog nooit een 3D-puzzel gemaakt, dus ik ben heel benieuwd of ik er iets van bak of juist gefrustreerd raak door de moeilijkheidsgraad (die draak komt hier dus ook goed van pas!). Parijs en Londen vind ik hele mooie steden, dus het zijn hele leuke cadeautjes, bedankt Dion! Als ik de puzzels klaar zijn, krijgen ze een mooi plekje in mijn kamer.

P1060433

Een mede-improvisatietheater-fanatiekeling Cathy gaf mij een vrouwelijk badeendje (ja beste mensen, die wimpertjes laten duidelijk zien dat dit eendje vrouwelijk is) en een banaanhouder. Echt komische cadeautjes, maar nog best handig ook! Ik neem namelijk vaak een banaan mee naar college, nu kan ik hem dus nog in een koker doen zodat hij niet per ongeluk wordt geplet! Bedankt Cathy!

P1060434

Rik en Nichon (ja Nichon, je naam is officieel op mijn blog, je bent beroemd) gingen met mij mee naar Animecon en zijn echte animeliefhebbers. Ze hadden hun echte cadeautje voor mij nog niet binnen, maar ik kreeg alvast wat heerlijke chocola uit België. Waarom het doosje dicht is? Nou, misschien is de inhoud al leeg…

 

P1060440Van Sanne kreeg ik nog wat lekkernij om mij wat verliefd te laten worden, namelijk chocola! Of juist niet romantisch, aangezien de naam chocoLONELY is. Bedankt Sanne, I guess? :’D Daarnaast complimenteerde Sanne mij nog met de opmerking dat ik steeds meer op Ansel Elgort ga lijken naarmate ik ouder word. Dat is volgens mij een goed teken.

 

P1060442 P1060443Mariëlle (ja, die nerdsoulmate die De Enchiridion voor mij heeft gemaakt) had ook nog een geweldige collage gemaakt met verschillende karakters uit Adventure Time. Echt waar hoor Mariëlle, je bent fantastisch. Hopelijk kom je snel je harige bastaardzoon tegen die minstens 20 jaar ouder is dan jij waar je zo naar verlangt, dat heb je wel verdiend na dit harde werk.

 

Dit waren dan de rest van de cadeautjes die ik kreeg op mijn feestje. Ik heb daarna nog wat andere spullen gekregen van mensen die niet bij mijn feestje konden zijn en met al mijn verjaardagsgeld heb ik nog een aantal boeken gekocht, die ik in een andere blogpost nog laat zien.

Als jij één van de mensen was die mij een cadeautje gaf (ook de mensen die nog niet zijn genoemd of al in een eerdere verjaardag haul voorbij kwamen), je bent echt een held(in) en ik ben zo dankbaar dat jij een deel bent geworden van mijn wilde fandomleven en ik hoop dat je volgend jaar weer zo betrokken bij me bent dat ik je weer zie om mijn verjaardag te vieren. Wie weet geef ik dan een cosplay-feest waarbij je verplicht bent om verkleed te gaan als een personage uit je favoriete fandom. Dat wordt pas een wild feestje…

Welke cadeautjes vind jij ook zo geweldig?

7 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Die bananenhouders lijken altijd alleen net iets minder of juist iets meer krom te zijn dan de banaan XD. Die draak/dino stressbal is trouwens ook wel echt leuk!

    1. Haha volgende week testen dan maar xD

  2. Jep, die banenenhouders werken bij mij nooit goed, ze zijn altijd te krom of te recht! Verder vallen me twee dingen op… Chocola! Ik heb mijn chocoladeletter alweer bijna op… En, HARRY POTTER!! Om de één of andere reden heb ik alleen deel 1 t/m 6 thuis liggen 🙁

  3. Doe mij jouw chocola maar.

  4. Wat zijn dit weer allemaal leuke dingen

  5. Ohhh Tony’s !! Super leuke cadeaus Joost!

  6. Ik moet echt die Tony Chocolonely is gaan uittesten vermits ik overal foto’s van die kleurrijke verpakkingen zie verschijnen. Nu ja, online niet in de winkel – dus dat is net iets minder handig.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.