Wat boekenfotoliefde voor The Lunar Chronicles en webshops

Toen ik vorige maand vroeg aan mijn lezers wat ze meer zouden willen zien op mijn blog, kwam ”meer foto’s” uit als een grote aanbeveling. U vraagt, wij draaien! Aangezien ik veel leuke spullen heb gekocht op het Marissa Meyer Event (waar je hier een verslag van kan lezen, hier de unboxing kan zien van de Superheroes-box en hier de spullen kan zien die ik er heb gekocht), besloot ik een enorme lading aan foto’s te maken van merchandise bij elk boek van The Lunar Chronicles. Ik heb tot nu toe alleen nog maar Cinder en Scarlet gelezen, maar met behulp van het enthousiasme voor deze serie door deze foto’s hoop ik snel verder te gaan met deze sprookjesachtige serie.

 

We beginnen met foto’s van Cinder, waar het allemaal mee begint. Hierbij kan een Funko Pop van Cinderella niet ontbreken, aangezien Cinder een hertelling is van dit sprookje, maar dan is een science-fiction setting. Cinder is namelijk een cyborg! De schrijfstijl van Marissa is echt heerlijk, de personages zijn zo levendig, de setting is heel gaaf, de verwijzingen naar het sprookje zijn goed bedacht en het verhaal is lekker spannend. Een geweldige boekenserie dus!

Letters and Lights heeft een kaars van Cinder met de geurs cherry rose. Een blauwe kaars met rode/roze glitters. Dat past zeker bij de cover!

Ook heeft Emmy een illustratie van Cinder met Iko. Zo leuk! Daarbij heeft CelebrateBooks een kwartetsetje van de personages van The Lunar Chronicles, dus hier zie je Cinder en prins Kai. Deze kon je krijgen bij twee boxen van de boekenboxwebshop, in volgende boxen zullen er andere kwartetsetjes zitten.

Tot slot hebben we ook een kaars van Linh Cinder, deze is van Proud Book Junk. Deze had ze speciaal gemaakt voor het evenement van Marissa Meyer, dus ik heb er gelukkig eentje bemachtigd!

Door naar Scarlet, het tweede deel in The Lunar Chronicles. Hierbij heb ik een scrub die te vinden was in de Superheroes-box van Letters and Lights. Daarbij de tweede kwartetkaart met Wolf en Scarlet erop.

Cress moet ik nog gaan lezen, maar dat hoop ik snel eens te gaan doen. Cress is gebaseerd op Rapunzel, dus een Funko Pop daarvan kon niet ontbreken. En kijk die boekenlegger nou! Blossom Books voegde deze boekenleggers toe aan de boeken, dus dat is een extra reden om deze boeken in huis te halen. Cress en Thorne zien er heel cool uit, ik heb een idee dat ik deze twee personages eens ga cosplayen met mijn fangirl.

Dan hebben we Winter, het slotdeel in deze serie. Ook hierbij zie je de boekenlegger van Blossom Books (elke zijde heeft een ander personage!) en de laatste kwartetkaart. 

Dan hebben we nog novelles die zich afspelen in deze wereld. Zo kan je lezen over de slechterik van het verhaal, namelijk Levana. Hierbij zie je de boekenlegger van Levana (die aan beide kanten Levana heeft, aangezien zij alleen van zichzelf houdt – #herkenbaar, nee grapje ik hou ook van anderen, zoals mijn spiegelbeeld, oké dat was een extra dom grapje, wie neemt me mee naar de slechte grappen gevangenis?). Ook heeft Proud Book Junk een kaars van Queen Levana, met een spiegeltje als bedeltje. Ik ben zeker benieuwd naar dit boek, want ik vraag me af waarom Levana zo duister is geworden.

Dan hebben we nog Alle Sterren, een verhalenbundel met bijna alle personages uit de serie. Letters and Lights heeft er een speciale kaars voor gemaakt en je kan ook nog de boekenlegger zien van Proud Book Junk die past bij de serie. Dit boek is een ideale manier om nog even te genieten van alle personages uit de serie! Ook kan je graphic novels lezen van Iko, maar die heb ik helaas (nog) niet.

Tot slot hebben we Harteloos. Deze staat er in het Engels op, maar ik hoop dit jaar eigenlijk de Nederlandse versie te scoren. Dit vertelt het verhaal van de Red Queen uit Alice in Wonderland. Dit boek hoort niet bij de Lunar Chronicles, maar heeft dus wel het sprookjessfeertje. Marissa Meyer is vooral dol op dit boek (het is wellicht zelfs haar favoriet), dus deze hoop ik ook nog eens te lezen. Je ziet hierbij ook een Funko Pop van Alice en een kaars van Letters and Lights.

Ik wil dus snel weer verder met de boeken van Marissa Meyer, aangezien haar boeken lekker weg lezen en The Lunar Chronicles heeft genoeg actie en leuke personages. Er is in ieder geval genoeg merchandise van haar boeken. Heb jij nog merchandise van de boeken van Marissa Meyer, of wil je nu wat leuke spullen halen bij Letters and Lights en Proud Book Junk? En heb jij deze boeken al gelezen?

2 reacties

  1. Die cover van Heartless heb ik nog nooit gezien. Weer zo anders dan de andere.
    Ik heb alles van The Lunar Chronicles gelezen en ik heb ook de Cinder kaars en de Levana boekenlegger. Ik zou wel meer bookish merch willen maar als het komt op boeken kopen of merch dan koop ik toch liever een boek. 😉

    1. Hahaha, ik snap je overweging wel 😛

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.