Yalfest Goodiebag + Haul

Yalfest was echt een feestje. Ik heb zo genoten van dit grote boekenevenement met allemaal YA-auteurs en ik kwam niet met lege handen naar huis! Iedereen kreeg namelijk op Yalfest een mooie goodiebag en daarnaast heb ik nog wat gekocht. Graag laat ik je zien wat er in de goodiebag zat en wat ik nog meer heb gescoord tijdens Yalfest.

 

Laten we beginnen met de niet-goodiebag spullen. Tijdens de signeersessie met David Arnold zag ik vele boekenleggers op zijn tafeltje liggen. Hij nodigde mij uit om boekenleggers te pakken, dus deze nam ik mee! Het zijn boekenleggers van allemaal verschillende personages van De kids of appetite, wat zien ze er leuk uit!

Op Yalfest stond ook een stand met gratis goodies die je kon halen. Ik nam Things to do mee, een dun boekje waarbij je je to do-lijstjes op kan schrijven. Dit boekje is van Pyjamadagen van Sarah Andersen, een hilarische strip!

Bij de ARC-stand haalde ik maar voor 2.50 een ongecorrigeerd leesexemplaar van Een van ons liegt. Dit boek komt in mei uit bij Best of YA en ik keek er al naar uit, nu kan ik hem ook lezen! Ik vind het ook heel fijn om te zien dat dit boek al heel erg lijkt op het uiteindelijke boek.

Oké, dat waren mijn aankopen. Nu komen we aan bij de goodiebag! Deze zat lekker vol. Zo kreeg ik de BKYA, foldertjes van uitgeverijen, Carve the mark-tattoo’s, kaarten en boekenleggers. Ook heb ik een bon voor 10 euro korting op Fotofabriek, ook ontzettend handig!

In de goodiebag kon je ook een programmaboekje vinden van het evenement, heb ik van elke auteur een bookplate die ik nog als handtekening kan gebruiken in een boek en kreeg ik een klein voorproefje van Het Geheugenboek, compleet met button en boekenlegger. Ook was er een notitieblokje van Eerste leven te vinden.

Dan komen we uit bij toch wel hetgeen waar de meeste mensen erg nieuwsgierig naar waren, namelijk de boeken in de goodiebag! Iedereen kreeg De Glazen Troon van Sarah J. Maas in hun goodiebag. Ik vind alleen de originele covers veel leuker en ik heb het eerste deel al in die oude versie, dus deze was iets overbodig, maar natuurlijk leuk als je nog met de serie moet beginnen! Als tweede boek had ik Disruptor, het derde en laatste deel van de Seeker-trilogie! Ik keek al enorm uit naar dit boek, dus ik ben erg blij dat ik hem in mijn goodiebag had. Andere mensen hadden nog in plaats van Disruptor een ander boek, zoals De voordelen van onbeantwoorde liefde van Becky Albertalli en Op het rand van het niets van Corinne Duyvis.

En tot slot, de goodiebag zelf. Hoewel ik niet van de linnen tasjes ben, vind ik deze juist erg mooi. Hij is lekker groot, stevig en heeft een mooie quote!

 

Dit was mijn haul van Yalfest! Ik ga nog weken nagenieten van dit evenement, wat was het toch leuk! Kan ik niet terug in de tijd gaan om het weer mee te maken?

Wat heb jij gehaald op Yalfest?

5 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Ik heb ook alle boekenleggers van David Arnold gepakt! Maar ik kreeg er ook nog zo’n polsbandje bij met KOA erop. 😅
    Het boek dat in mijn goodiebag zat was De Voordelen, dus dat was leuk, alleen heb ik Disruptor nog nergens kunnen kopen, wat minder leuk is.

  2. Ik vind het zelf ook nog steeds ontzettend jammer dat de covers van de Glazen Troon serie veranderd zijn. De illustraties van de eerste drie delen geven veel beter bij de inhoud en sfeer van het verhaal weer. Nu lijkt het wel een roman.

  3. Wowwwwww.. geen andere merch gescoord?

    1. #sad, was te laat om nog bij je buttons te halen :'(

  4. Oeh, ben effe heeeeel erg jaloers op die KOA boekenleggers :O

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.