Yalfest: Yalfest Haul

Yalfest was echt een feestje om mee te maken. Ik heb al een verslag gemaakt over deze dag, net als de opening van de Goodiebag en een box van Celebratebooks die ik er heb gekocht, nu laat ik zien wat ik op de dag zelf heb gekocht tijdens het evenement. Naast deze spullen heb ik ook nog pakketjes van Proud Book Junk die ik er op de dag heb opgehaald, maar die zullen binnenkort nog verschijnen op mijn blog.

 

Bij Celebratebooks was er een bak met allemaal koopjes voor maar 50 cent per stuk. Zo kocht ik daar meerdere quotekaarten. Heartless, Muggenland, Onverschrokken en Evermore, we (mijn fangirl en ik) gingen aardig los! Ook haalden we deze leuke boekenlegger van Celaena Sardothien uit Throne of Glass. Dutch Venture Publishing was er ook om een winactie te laten zien, waarin je namelijk een boekenpakket kan winnen met boeken die diversiteit uitstralen. Rechtsonder zie je een kaart van Showstopper die ik kreeg van mijn fangirl bij My BookSleeves.

Bij Celebratebooks kregen we ook nog wat leuke buttons als extra. Ik kan niet genoeg buttons hebben, dus deze kan ik toevoegen aan mijn verzameling!

Ook haalden we voor 50 cent het zeepje van the Lunar Chronicles. Ik werd meteen misselijk van de geur van dit zeepje, maar gelukkig vond mijn fangirl verkleed als Alice uit Alice in Wonderland het wel een heerlijk zeepje.

Dan hebben we ook Bookstagram Cards, welke ik maar voor vijf euro kon halen. Dat is haast niks! Daarbij kreeg ik ook een leeslint bij My BookSleeves. Ik was namelijk aan het cosplayen als Peeta van The Hunger Games, dus die wilde ik zeker hebben!

Ik kocht voor maar vijf euro een shirt van Camp Half-Blood bij CelebrateBooks. De opdruk zit wel aan de achterkant, maar ik vind het heerlijk om in dit shirt als halfgod rond te lopen!

Ik had ook al van tevoren een notitieblok besteld bij Celebratebooks waarin je je verlanglijstje kan opstellen qua boeken. Heel handig, want ik wil even een goede lijst hebben van alle boeken die dit jaar uitkomen en die ik wil hebben, net als de boeken die ik al een lange tijd wil hebben. Daarbij was Why I Love This Book aanwezig waarin je een filmpje van 1 minuut kon maken waarin je vertelde over je favoriete boek.

Verder haalde ik bij Proud Book Junk een quotekaart op van Throne of Glass. Deze ziet er zo mooi uit! Hij is ongeveer van A5-formaat en past zo perfect bij je boeken in de boekenkast.

Tot slot heb ik nog boekenleggers bij Proud Book Junk gekocht. De derde kreeg ik er gratis bij. Ik ben vooral dol op de linker van De Summoner, waarbij ik heb geholpen met het maken van het ontwerp. Ook kocht ik een boekenlegger van Tomi Adeyemi en een quote van Gena Showalter, aangezien een setje van drie boekenleggers goedkoper is dan losse boekenleggers.

Dit is mijn Yalfest Haul met al mijn aankopen van de dag. Wat heb jij allemaal bij Yalfest gekocht? Laat het me weten in de reacties, of stuur mooie foto’s naar me toe via social media!

5 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Nou poeh jij hebt flink gehault. 😉 Maar ze zijn wel allemaal heel leuk.

    1. En dat te bedenken dat er nog blogjes komen met de rest van de buit! :’)

  2. Ik vind dat Cinder zeepje ook vet lekker. XD Ruikt een beetje bubblegum achtig. 😀

    1. Hahah, het deed mij dus denken aan een medicijn dat ik vroeger moest inslikken tegen het hoesten, dat vond ik zo vies! Blijkbaar zo’n traumatische ervaring dat ik de lucht nog steeds herken 😛

  3. Wat heb je leuke dingen gekocht! Ik heb bij Letters&Lights een kaars en een boekenlegger gekocht en bij A Bookish Flickering drie theetjes.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.