Friday Five: Boeken die ik dit jaar zeker wil lezen

De Friday Five, hij is weer terug op mijn blog! Aan het begin van het jaar is het een mooi moment voor de Friday Five de boeken te laten zien die ik dit jaar wil lezen. Er zijn natuurlijk genoeg boeken die ik dit jaar wil lezen (mijn Reading Challenge staat namelijk op 100 boeken), maar toch wist ik vijf boeken uit te kiezen die ik in 2017 absoluut wil lezen. De Friday Five is bedacht door Madelon (The Book Diaries).

 

1.The Other Normals – Ned Vizzini

Ned Vizzini is een fascinerende schrijver waarvan ik al twee boeken heb gelezen die mij extreem waren bevallen (De chill pil en It’s kind of a funny story). The Other Normals schijnt een nogal geeky boek te zijn en zoals ik gewend ben van Vizzini zit het boek ook met flink wat humor. Ik kan niet wachten om erin te beginnen!

2. A very good chance – Sarah Moore Firzgerald

De appeltaart van hoop is één van mijn favoriete boeken en van Anne (die trouwens een supercool blogje heeft en nu steeds vaker gaat bloggen) kreeg ik het nieuwe boek van Sarah Moore Fitzgerald voor mijn verjaardag. Ik moet er nog steeds in beginnen, oei! Ik zag trouwens dat dit boek ook vertaald gaat worden naar het Nederlands, dus rond die tijd wil ik mijn recensie van dit hopelijk prachtige boek online zetten.

3. Sword Art Online #4 Fairy Dance – Reki Kawahara

Sword Art Online is één van mijn favoriete anime en ik probeer nu ook veel boeken en manga hiervan te verzamelen. Het vierde deel uit deze serie moet ik nog lezen en hoewel ik weet wat er gebeurt in de anime, ben ik erg benieuwd hoe dit verhaal in geschreven vorm is.

4. The Haters – Jesse Andrews

Jesse Andrews is één van mijn favoriete schrijvers door het boek Me + Earl + de stervende Rachel. Het was lekker grof en het had veel humor en ik was razend enthousiast toen ik zijn nieuwe boek in de winkel zag liggen. Die moet ik dus zeker gaan lezen in 2017!

5. Geektastic: Stories from the Nerd Herd

Een boek voor mij toch? Het lijkt mij zo leuk om al die verschillende nerdy verhalen te lezen. Veel auteurs ken ik wel (sterker nog: een paar ervan heb ik zelfs gesproken) en de cover vind ik er ook erg leuk uitzien. Ik wil mezelf lekker onderdompelen in deze nerd herd, dus dit boek ga ik zeker een kans geven in 2017!

 

Dit was mijn Friday Five voor deze week. Welke boeken wil jij graag in 2017 lezen?

5 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Hopelijk vind je A Very Good Chance net zo leuk als Appeltaart!! 🙂

  2. Jaaa, ik wil A Very Good Change ook heel graag gaan lezen! En daarbij kan ik ook echt niet wachten op The Lunar Chronicals 🙂

  3. Oeh, een nieuw boek van Jesse Andrews? Need. NEED.

  4. Oké, weird. Maar op de een of andere manier vind ik de cover van A Very Good Chance wat weghebben van de cover van De Appeltaart…

    1. Als je mijn blogje gewoon leest zou je het iets minder weird vinden, het is van dezelfde auteur…

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.