Terugblik naar mijn Friday Five 2021 wishlist lijstjes

Aan het begin van het jaar hadden we met de Friday Five drie thema’s die werden behandeld: vijf boeken die je wilde lezen, vijf films die je wil zien en vijf series die je wil bingewatchen. We zijn aan het einde van het jaar, en nu kan ik kijken of ik deze drie lijstjes heb afgewerkt! Zal ik alle boeken hebben gelezen, en alle films en series gezien hebben? Dat ga ik nu laten zien!

Ten eerste had ik de volgende boeken die ik nog wilde lezen:

 • Deel 11 tot en met 14 van Sword Art Online. Ik heb alleen deel 14 nog niet gelezen, dus ik ben best ver gekomen!
 • Deel 6 en 7 van De Glazen Troon. Ik heb Toren van de Dageraad gelezen, die was erg gaaf! Nu moet ik alleen nog het laatste deel lezen, maar dat is zo’n dikke pil die ik dit jaar niet uit krijg. Dan maar volgend jaar lezen!
 • Winter van Marissa Meyer. Helaas heb ik dit boek nog niet gelezen, maar hij komt op het lijstje voor volgend jaar.
 • Nowhere near you van Leah Thomas. Dit boek kocht ik twee jaar geleden in Londen, maar helaas heb ik dit boek nog niet gelezen. Eerst maar het eerste deel herlezen om mijn geheugen op te frissen, en dan wil ik hem oppakken!
 • Pokémon Adventures Diamond/Pearl Platinum. Deze manga heb ik volledig gelezen, en wat was die leuk! Nu ga ik vrolijk verder met het verzamelen van de manga.

En dan nu door met de series die ik wilde bingewatchen:

 • The Boys. Ik heb nog geen Amazon Prime, dus deze serie heb ik in 2021 niet gezien. Ik hoor wel ontzettend veel goede verhalen over de serie tot nu toe, dus het is het plan om in 2022 Amazon Prime eens uit te proberen.
 • Loki. Uiteraard heb ik die gezien, en wat was die tof! Ik kijk enorm uit naar het tweede seizoen, en vond het fantastisch om elke week weer te bedenken wat er verder in de serie ging gebeuren.
 • Fate: The Winx Saga. Ook deze serie heb ik gezien, maar ik vond hem nog niet volledig geslaagd. Wie weet dat het tweede seizoen veel goed gaat maken, want ik denk wel dat er potentie in zit.
 • AJ and the Queen. Helaas hoorde ik dat deze serie is gecancelled voor een tweede seizoen, dus ik heb deze serie maar aan mij voorbij laten gaan. Ik hoor wel dat de serie redelijk goed is afgerond, dus mocht ik nog veel goede verhalen horen ga ik het nog wel een kans geven.
 • The Promised Neverland. Deze anime had een verbluffend eerste seizoen, maar het tweede seizoen hebben ze keihard afgeraffeld. Zonde, want het verhaal is zo goed! Ik hoop uiteindelijk de manga te gaan lezen, want ik hoor wel dat de manga ijzersterk is.

En tot slot de vijf films die ik wilde zien:

 • Chaos Walking. Deze boekverfilming heb ik helaas niet gezien in de bioscoop. Ik hoorde er ook weinig goede verhalen over, dus ik ga hem wel kijken als hij op een streamingsdienst te zien is.
 • Ride Your Wave. Helaas heb ik deze animefilm niet gezien, terwijl ik hem nog wel graag wil bekijken! Tot nu toe is hij niet op een streamingsplatform te zien, maar hij staat nog wel op het lijstje om te zien.
 • Raya and the Last Dragon. Deze heb ik wel kunnen bekijken op Disney+, en wat was hij toch leuk!
 • Jojo Rabbit. Aangezien ik nog geen Amazon Prime heb, is deze mij nog ontgaan. Nog even afwachten tot ik Amazon Prime aanschaf, dan ga ik hem zien!
 • Black Widow. Deze film heb ik gelukkig wel kunnen zien in de bioscoop! Ik vond hem erg gaaf, en vind het cool dat er nieuwe personages zijn die nu in fase 4 terug gaan komen.

Dit zijn mijn Friday Five lijstjes, en ik kon redelijk wat boeken, series en films afstrepen! Aankomend jaar maak ik weer deze lijstjes, en dan hoop ik gewoon alles af te kunnen vinken. Zijn er nog films/series/boeken die jij nog wil ervaren voor het einde van het jaar? Laat het me weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.