The Friday Five: Auteurs die op het kerstdiner moeten komen

De kerstdagen komen eraan! Deze keer in de Friday Five vijf auteurs die op mijn kerstdiner moeten komen. Pfoeh, zoveel keuze! Madelon van The Book Diaries heeft weer een lastig onderwerp gekozen voor deze week. Toch wist ik een selectie auteurs uit te kiezen…

 

Mijn kerstdiner zal ten eerste zijn met J.K. Rowling. Het liefst vieren we het dan ook in een mooi en groot kasteel als Zweinstein, gaan we in de middag nog even in Zweinsveld boterbier drinken en genieten van de witte omgeving! Ja, tijdens kerst moet het dan wel even sneeuwen. Rowling vraag ik af en toe genoeg over het Harry Potter-universum en hopelijk is het kerstdiner gemaakt door alle huiselven die de meest lekkere gerechten maken.

Rick Riordan haal ik vanuit Kamp Halfbloed naar mij toe zodat hij ook mee kan eten tijdens het kerstdiner. Deze geweldige schrijver wil ik al jaren ontmoeten en hij kan tijdens het diner genoeg vertellen over verschillende mythologieën. Daarnaast weet hij vast genoeg leuke grapjes te maken tijdens het diner. Maar hij is niet alleen die aan tafel houdt van de geschiedenis! Lesley Livingston komt ook langs, die ook genoeg kan vertellen over de Romeinse Oudheid. Daarbij is zij ook hilarisch, dus die twee worden de comedians van de avond!

De avond moet ook een mooie toespraak hebben zodat de avond prachtig kan beginnen. Wie die toespraak mag houden? John Green! Hij weet ons vast te ontroeren met zijn geweldige uitspraken en de gesprekken die ik met hem heb zal ik vast nooit vergeten. Daarbij moet ik hem ook even vertellen dat ik zo dol ben op zijn nieuwe boek en dat hij snel weer een boek moet schrijven!

Dan komen we aan bij de laatste auteur. Wie dat is? Taran Matharu! Ik heb hem al een keer kort ontmoet, maar leer hem graag beter kennen tijdens een smakelijk kerstdiner. Daarbij zie ik op zijn Instagram veel aan het reizen is en dat hij ook houdt van lekker eten, dus ik hoop veel reisverhalen van hem te horen. Wie weet heb ik dan nog wat plekken die ik wil gaan bezoeken!

 

Dit zijn de auteurs die ik graag uitnodig op mijn kerstdiner. Welke auteurs zou jij op je kerstdiner willen hebben? Laat het me weten in een reactie hier beneden, of laat het me weten op social media!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.