The Friday Five: Auteurs waarvan de achternaam begint met de letter E

We zijn weer twee weken verder op de vrijdag, en dat betekent dat we weer een letter uit het alfabet gaan behandelen. Deze keer auteurs waarvan de achternaam begint met de letter E, waar ik met een beetje wat moeite een lijstje bij kon maken.

Ashley Elston heeft eerst een vrij zoetsappig en romantisch verhaal geschreven, maar toen kwam ze met een spannende YA-thriller waarin een groep jongens samen een moord proberen te verbloemen (Dit is ons verhaal). Wie is de echte dader? Een erg spannend verhaal, hoewel ik de dader een beetje zag aankomen.

Guido Eekhaut heeft science fiction verhalen geschreven, zoals de serie Enigma. Het derde deel is pas uit, dus die ga je binnenkort vast tegenkomen op mijn blog en Instagram! Deze trilogie weet interessante onderwerpen over technologie aan te kaarten en wordt een intergalactisch avontuur.

Laure Eve was een paar jaar geleden in Nederland, wat was dat leuk! Zij schreef De Graces, een bijzonder mysterieus tweeluik over een meisje die te maken krijgt met een magische familie. Erg van genoten!

Amy Ewing was een paar jaar geleden op Yalfest, en hoewel haar boeken covers hebben die voor mij niet heel uitnodigend zijn, weten haar boeken juist heel intrigerend en luguber te zijn. Ik wist niet dat er zo’n duister verhaal schuilde achter deze sprookjesachtige covers, van The Jewel ben ik erg fan van geworden!

Tot slot Tom Ellen, een hilarische auteur die onder andere Lobsters heeft geschreven. Hij is heel grappig en schreef samen met zijn ex-vriendin een ongemakkelijk en zomers verhaal over het verliezen van je maagdelijkheid.

Dit zijn de auteurs die ik heb kunnen vinden. Ken jij er nog een paar? Laat het me weten, en check de Friday Five van mijn collega bloggers!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.