The Friday Five: Boeken die al een hele lange tijd ongelezen in je boekenkast staan

In de Friday Five bespreek ik wekelijks met vele andere bloggers lijstjes van vijf. Deze keer bespreken we boeken die al een hele tijd ongelezen in de boekenkast staan. Ik heb beschamend veel boeken die ik nog moet lezen, maar die ik echt een lange tijd geleden heb gekocht. Laat me dus vooral weten welke boeken echt fantastisch zijn, want wie weet dat ik ze dan snel eens ga oppakken! Dit thema is bedacht voor Valerie van Valtorious.

Morgen toen de oorlog begon is een flinke klassieker (heeft echt veel delen) en schijnt heel goed te zijn. Daarbij is het ook een dun boekje. Maar wat gebeurde er nadat ik het boek las? Ik begon aan andere boeken en deze belandde ongelezen in mijn boekenkast…

Ik besta niet is een thriller die me heel tof lijkt. Enig idee wanneer ik die heb gekocht? Nou, rond de begintijd van mijn blog. Rond de vijf jaar geleden dus… En dat terwijl ik het boek op het moment van aankoop zo graag wilde lezen! Hij was enorm afgeprijsd, dus die nam ik met een aantal boeken mee naar huis. Maar ja, misschien iets te veel boeken dan ik aankon, want dit boek moet ik nog steeds lezen.

Assassin’s Creed heb ik lang geleden gespeeld (ik heb zelfs drie games, maar heb tot nu toe alleen een beginnetje gemaakt in de eerste game…) en het eerste boek heb ik ook in bezit. Deze heb ik drie jaar geleden gekocht tijdens de boekenmarkt in Deventer, maar tot nu toe ben ik er nog niet aan begonnen. En dat terwijl er al zo veel delen van zijn verschenen!

Reckless heb ik al een keer gelezen, maar vorig jaar was ik bij een boekenmarkt in Tilburg waar ik de eerste twee delen vrij goedkoop kon krijgen. Ik vond het tijd voor een reread, zodat ik uiteindelijk het tweede deel kon lezen (en dan zou ik erna het derde deel kopen). Maar goed, heb ik dat gedaan? Ik denk dat je dat wel kan raden…

Tot slot De wraak van de kroonprinses kocht ik vorig jaar in de afgeprijsde afdeling van een boekhandel in Arnhem, samen met het tweede deel. Deze serie leek me een ontzettend toffe fantasy en ik was er erg hyped over, maar ik heb hem tot nu toe nog niet opgepakt. Zonde!

 

Dit zijn vijf boeken die ik al een hele lange tijd in mijn boekenkast heb staan. Welk boek zal ik volgens jou echt moeten lezen? Laat het me weten, of check de Friday Fives van andere bloggers!

6 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Reckless! Het is het enige boek dat ik ken en ik vind het erg goed. Ik ben ook van plan om de eerste twee te herlezen voor het derde deel, maar omdat ik ze niet heb, ben ik er dus ook niet aan toegekomen! Ik ken dus je probleem, oeps!

    1. Hopelijk kan je ze ergens een keertje scoren! 🙂

  2. Ik heb ze ook allemaal niet gelezen… ik ben nu ook gewoon al mijn boeken die ik toch niet ga lezen of die er al lang liggen, aan het verkopen. Want nja, ga ik ze ooit lezen? Nee waarschijnlijk niet haha

    1. Haha, best een slimme zet hoor!

  3. Haha, de boekenmarkt in Deventer toch.. Ik heb dat ook. Dan koop ik boeken voor een lage prijs – en wil ik ze echt wel eens lezen! – maar kom ik er toch niet aan toe.

    1. The struggle is real haha!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.