The Friday Five: Boeken die beginnen met de letter F

Elke week maak ik samen met andere bloggers lijstjes van vijf, om de week bespreken we nu boeken die beginnen met een bepaalde letter! Deze week de letter F, waar ik een paar boeken bij heb kunnen vinden!

Fandom van Anna Day is een verhaal waarin een groep vrienden op een conventie terecht komen in hun favoriete fictieve wereld, maar deze wereld is niet bepaald rooskleurig… Hoewel ik wat opmerkingen heb rondom het verhaal, vind ik hem erg tof en wil ik zeker het vervolg Terug naar fandom uitlezen, die dit jaar nog uitkomt in het Nederlands!

Finale is het laatste deel in de Caraval-trilogie, echt een magische serie vol mysterie! Ik ben enorm fan van Stephanie Garber, ze schrijft zo fijn en als persoon is ze ook ontzettend vrolijk en leuk. Ik kan niet wachten om een nieuw verhaal van haar te lezen!

Een frozen hart is een boek over Frozen, maar wellicht niet het meest geweldige boek die veel toevoegt aan de film. Als je in ieder geval het verhaal als boekvorm wil meemaken, moet je zeker dit boek oppakken!

Dan door met The Fates Divide, het tweede deel in een tweeluik van Veronica Roth, auteur van Divergent. Ik wilde dit boek kiezen om meteen haar nieuwe boek voor volwassenen aan te raden, namelijk Uitverkoren, een verhaal over magie met personages die me doen denken aan The Umbrella Academy. Het is echt een heerlijk verhaal en ik wil alleen maar meer! Ook tof dat de personages minimaal 25 jaar zijn, Veronica’s personages groeien op met de lezers!

Tot slot nog De Fixer van Jennifer Lynn Barnes, die eind dit jaar een boek heeft bij BlossomBooks, dus deze auteur ga je nog vaker zien! Als je houdt van politieke intriges, maar dan in een highschool setting, is dit boek zeker wat voor jou.

Dit zijn de boeken voor deze week. Welke boeken die beginnen met de letter F zijn jouw favorieten? Laat het me weten, of check de Friday Fives van collega-bloggers!

4 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Finale! Die heb ik er ook op staan.

    Ik zou Uitverkoren niet direct aanraden, ik vond het niets…….. De Fixer was ook niet mijn favoriet.

    1. Ah, en dat terwijl ik Uitverkoren juist echt super vond! Smaken verschillen 🙂

  2. Ik heb weer vijf totaal andere boeken!

    1. Zo leuk dat iedereen weer hele andere lijstjes heeft! 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.