The Friday Five: Boeken die de auteur voor je gesigneerd heeft

Een nieuwe Friday Five! Elke week bespreken ik en een aantal andere bloggers een lijstje van vijf, waarbij het onderwerp elke week anders is. Deze week worden er vijf boeken besproken die de auteur voor mij gesigneerd heeft. De afgelopen jaren heb ik veel auteurs ontmoet en gesproken en hebben ze ook veel boodschappen achtergelaten in mijn boeken. Ik heb vijf boeken uitgekozen waarbij ik leuke herinneringen aan heb, dus deze laat ik graag aan je zien in deze Friday Five! Het onderwerp van deze week is trouwens bedacht door An van Boekenvirus.

Taran Matharu had ik voor het eerst twee jaar geleden gezien tijdens YALC. Daar kocht ik zijn boek en liet ik het door hem signeren. Twee jaar later kon ik hem interviewen voor Yalfest, wat superleuk was! We hadden veel gepraat over zijn boeken, fandoms, reizen en meer. Hier kan je het eerste deel van ons interview lezen. Hij is echt een toffe schrijver die veel kan vertellen over fantasy. Ik ben daarom ook ontzettend blij dat zijn handtekening in mijn boek staat!

Zeven minuten na middernacht is verfilmd en tijdens YALC twee jaar geleden was zowel Patrick Ness als de acteur van de film aanwezig. Beide personen hebben mijn boek gesigneerd, hoe gaaf! De acteur was heel aardig en ik vertelde hem dat hij mij waarschijnlijk flink zou laten huilen, waar hij enorm om moest lachen. Dit boek is zo prachtig en is een enorme tranentrekker, ik ben zo blij dat dit boek gesigneerd is!

Dan hebben we Oog om oog van Buddy Tegenbosch. Twee jaar geleden zat ik in het Best of YA Promoteam en was hij de Nederlandse auteur waar ik aan gelinkt was. Ik heb hard gewerkt om zijn boeken onder de aandacht te brengen, dus we hadden regelmatig contact. Buddy is een geweldige schrijver die vaak persoonlijke boodschappen weet te zetten in zijn boeken, wat maar al te leuk is!

David Arnold is een hele vriendelijke man en hij herkende me meteen van Instagram. Hoe tof! Hij vond mij een beroemde boekenblogger, terwijl ik hem juist de beroemdheid vond toen hij aanwezig was op Yalfest 2017! Hij begroette me ook met de woorden ”I know you!”, wat hij dus ook in mijn boek schreef.

Tot slot heb ik Lobsters van Lucy Ivison en Tom Ellen uitgekozen. Ik liet voor het eerst mijn boek signeren tijdens Yalfest 2016 en ik had ze weer gezien tijdens YALC 2017! Beide keren heb ik mijn boek door ze gesigneerd, wat ze onwijs grappig vonden. Dit schrijversduo is zo hilarisch en ze zijn zo enthousiast, wat je meteen merkt aan de boodschappen die ze in mijn boek hebben achtergelaten!

 

Dit is de Friday Five van deze week. Welke boeken die gesigneerd zijn vind jij geweldig? Laat me dat vooral weten! En mocht je meer Friday Fives willen lezen, kan je bij deze bloggers terecht voor hun lijstjes:

7 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Leuk lijstje! Volgende week ben ik er weer bij, maar voor dit lijstje had ik gewoon geen enkel boek.

  2. Wat een mooie herrinneringen zeg! Heel tof

  3. Gaaf lijstje!!!

  4. Hahaha, wat cool dat je Lobsters hebt gesigneerd. Super awesome dat ze zo grappig signeren. 🙂 Ik vond Buddy ook heel aardig in het echt op YALfest 2018, maar ik moet nog een boek van hem gaan lezen. Na hun workshop heb ik wel De Eliminatie van Daniëlle Bakhuis laten signeren. Ook tof.

  5. Buddy had ook al zo’n grappige tekst in mijn boek gezet, gezellige, grappige man was het 😀

  6. ik ben al twee keer begonnen in 7 minuten na mindernacht. Maar beide keren was ik niet in de stemming/ niet rustig genoeg om het te lezen. Maar die film.. die wil ik wel heel graag zien! Maar eerst maar eens kijken hoe het boek bevalt! Driemaal is scheepsrecht right?

    1. Zeker lezen door, echt een fantastisch verhaal! En de film is ook echt prachtig, dus die moet je erna zeker kijken 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.