The Friday Five: Boeken die ik deze zomer wil lezen

De eerste dag van de zomer is vandaag aangebroken. Hoewel ik hoop dat het niet een al te warme zomer gaat worden, maar ik kijk wel uit naar alle dagen op het strand en de vakantie. Daarnaast ga ik natuurlijk lekker veel lezen, dus bij deze laat ik vijf boeken zien die ik graag in de zomer lees!

De boeken van Benjamin Alire Sáenz vind ik perfect voor de zomer. Aristoteles en Dante heb ik al gelezen, maar De onverklaarbare logica van mijn leven moet ik nog lezen. Dat hoop ik deze zomer nog te doen. Tip: dit boek is nog een maand afgeprijsd voor 10 euro, een koopje dus!

 Everless vond ik een fantastisch boek, maar ik moet nog verder in Evermore. Ik zag dat de Awesome Book Club deze als online leesclub gaat lezen deze zomer, dus daar wil ik dan aan meedoen! Zo weet ik eindelijk hoe dit tweeluik eindigt. Ik hoorde wisselende verhalen over dit boek, dus ik ben benieuwd wat ik ervan ga vinden.  Ik wil graag ook nog verder lezen in Lux. Ik ben begonnen in het derde deel, maar uiteindelijk hadden andere boeken voorrang. In de zomer hoop ik het derde deel te gaan lezen en dan ook een podcast te gaan maken over dit boek, aangezien ik de vorige twee delen ook heb besproken.

Ook wil ik het eerste deel van De Glazen Troon lezen. Ik had de eerste twee delen jaren geleden gelezen, maar nu wil ik echt wel verder. Mijn fangirl is helemaal weg van deze serie, dus die spoort me flink aan om alle delen te lezen.

Tot slot wil ik Weersta me lezen, het nieuwe deel van de Touching Juliëtte-serie. Ik vond het vorige deel eindigen met een knaller, dus ik kan niet wachten om te lezen hoe het verder gaat. Snel mijn boekenbon gebruiken en dan ga ik dit boek verslinden!

 

Dit zijn de boeken die ik deze zomer wil lezen. Welke boeken staan er deze zomer op jouw TBR? Laat het me weten, of check de lijstjes van de andere bloggers die meedoen aan de Friday Five.

1 reactie

  1. Bij mij staat onder andere het zevende deel van De Glazen Troon op het lijstje. Je fangirl heeft gelijk: het is een geweldige serie!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.