The Friday Five: Boeken die ik graag van Sinterklaas zou willen ontvangen

Sinterklaasavond is bijna aan de gang, dus voor deze Friday Five besloot ik een lijstje te maken van boeken die ik graag zou willen ontvangen van de sint. De Friday Five is een wekelijkse rubriek waarin ik samen met andere bloggers lijstjes maak van vijf. Ik heb altijd wel een waslijst aan boeken die ik wil lezen, dus ik laat mijn vijf meest geliefde boeken graag aan je zien.

Turf Wars staat bovenaan mijn verlanglijst. Dit is een graphic novel in hardcovereditie en is het verhaal na The legend of Korra. Deze avatar vond ik echt heel gaaf en ik ben heel benieuwd naar meer avonturen. Ik heb alle andere hardcovers al van deze serie, dus deze zorgt ervoor dat mijn collectie uitgebreid kan worden!

The Rise of Kyoshi is een YA-verhaal over twee avatars voor Aang en ik ben heel benieuwd naar dit verhaal. Het is een dikke hardcover en een enorme pil, ik ben zo benieuwd naar een verhaal over een avatar in boekvorm! Deze hoop ik zeker eens te gaan lezen.

Oké, nog een Avatar-boek dan, The last tales! Dit zijn allemaal korte strips van de groep van Aang. Ik heb hem al eens doorgebladerd en ik vond hem heel best leuk, aangezien allemaal verschillende tekenaars eraan hebben gewerkt.

De derde geïllustreerde editie van Harry Potter zou ik ook graag aan mijn collectie willen toevoegen. Ik ben dol op de illustraties van Jim Kay en zo ervaar je het verhaal weer op een nieuwe manier!

Tot slot Sterke verhalen en hoe je ze schrijft. Ik ben zelf bezig met schrijven, dus ik zou graag nog wat extra tips willen om nog een extra duwtje in de goede richting te krijgen. Misschien dat ik nog wel eens een blog schrijf over mijn verhaal en waarom ik het verhaal wil schrijven. Mocht je dit willen lezen, laat het me vooral weten! Het lijkt me een erg leerzame gids, dus deze wil ik zeker doorspitten.

Dit is de Friday Five voor deze week. Welke boeken hoop jij van de sint te krijgen? Ik heb eigenlijk nog veel meer boeken op mijn lijstje staan, maar ik moest toch maar vijf titels kiezen… Check vooral de Friday Five van andere bloggers zodat jij je verlanglijstje kan uitbreiden!

1 reactie

  1. Leuke boeken weer! Ik ben wel erg benieuwd geworden naar je verhaal!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.