The Friday Five: Boeken die ik in 2019 sowieso wil lezen

In 2019 heb ik mijn Reading Challenge op 100 boeken staan, waarbij ik een aantal ongelezen boeken in mijn boekenkast wil lezen. Mijn TBR wordt hopelijk zo wat kleiner aan het einde van het jaar! In deze Friday Five vertel ik over vijf boeken die ik in 2019 sowieso wil lezen. Deze boeken moet ik gewoon binnenkort gaan verslinden! Hopelijk geeft deze Friday Five mij een extra duwtje in de goede richting.

 

Ten eerste wil ik Back to Blackbrick heel graag gaan lezen dit jaar. Dit is het eerste boek van Sarah Moore Fitzgerald, een van mijn favoriete schrijvers! Wegens de drukte kon ik er nog niet aan beginnen, maar in 2019 gaat dit boek zeker gelezen worden. Sarahs boeken zijn keer op keer prachtig, dus ik weet zeker dat ik enorm ga genieten van dit boek.

Voordat ik in de zomer naar Londen ging, las ik You’ll never meet me. Dit vond ik echt een geweldig verhaal en ik vond het zo tof dat er een vervolg kwam! Ik had het tweede deel gekocht in Londen, maar ik heb hem helaas nog niet kunnen lezen. Daar moet dit jaar verandering in komen! Nowhere near you hoop ik dus te gaan lezen in 2019.

Nu wil ik zelfs een hele serie benoemen die ik wil gaan uitlezen, namelijk de Lux-serie. Deze serie vind ik verre van geweldig (sterker nog, ik kraak deze boeken helemaal af), maar dat walgen van een boek vind ik eigenlijk best lekker. De eerste twee delen heb ik al gelezen, dus de rest van deze vijfdelige serie moet nog aan de beurt komen.

Een andere serie waar ik echt mee verder moet is de Lunar Chronicles van Marissa Meyer. Ik heb de eerste twee delen gelezen, maar nu moet ik verder in Cress! Ik vind deze serie echt ontzettend leuk, dus het zou zonde zijn als ik niet verder ga lezen.

Tot slot hebben we Reached, het derde en laatste deel van de Matched-trilogie. Ik lees deze trilogie samen met Rowan (My Pink Fairytale) en in 2019 willen we het laatste deel gaan lezen. Ik ben erg benieuwd hoe het verhaal afloopt, dus dit boek komt snel aan de beurt.

Dit zijn mijn vijf boeken(series) die ik sowieso in 2019 wil lezen. Een goed voornemen dus! Welke boeken wil jij in 2019 zeker gaan lezen? Laat het me weten, of check de andere Friday Fives van mijn collega-bloggers.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.