The Friday Five: Boeken die ik wil herlezen

Er zijn genoeg boeken op de wereld, maar sommige boeken zijn zo mooi dat ik ze toch wat vaker dan één keer wil lezen. In de Friday Five van deze week laat ik je vijf boeken zien die ik graag nog een keer wil lezen.

 

Seeker – Arwen Elys Dayton

Seeker is een trilogie, waarvan de eerste twee delen al verschenen zijn. Ik heb al een tijdje het tweede deel (Traveler) in mijn boekenkast, maar wil daarvoor nog het eerste deel lezen. Seeker is een interessante mix van spanning, fantasy en science-fiction met vele bijzondere plekken waarin het verhaal zich afspeelt. Ik weet niet alles meer van het verhaal, dus ik ga binnenkort mij weer onderdompelen in deze serie!

Erebos – Ursula Poznanski

Erebos heb ik jaren geleden gelezen en vond ik erg gaaf. Het gaat over een illegale fantasygame waarin de spelers opdrachten krijgen die ze moeten uitvoeren in de echte wereld om verder te komen in de game. Ik weet nog dat ik het verhaal erg gaaf vond en dat het einde zowel spannend als zielig was. Het lijkt mij erg leuk om dit boek weer eens te gaan lezen, want het is echt een flinke tijd terug dat ik dit boek las!

Looking for Alaska – John Green 

De boeken van John Green zijn echt fantastisch, Looking for Alaska is echt één van mijn favoriete boeken van deze schrijver. Alaska is echt een indrukwekkend personage en ontzettend mysterieus. Ik wil graag dit verhaal voor de tweede keer meemaken en hopelijk net zo emotioneel raken als de eerste keer dat ik dit boek las.

The perks of being a wallflower – Stephen Chbosky – Recensie

The perks of being a wallflower is ook één van mijn favoriete boeken en had ik binnen een middagje uit gelezen. Dit boek is zo mooi geschreven en de hoofdpersoon Charlie is één van de meest gecompliceerde personages waar ik ooit over heb gelezen. Dit boek wil ik zeker een keer weer oppakken, want dit boek sluit je met gemak in je hart.

Ready Player One – Ernest Cline – Recensie

Ready Player One, weer een boek over games! Dit boek is zo cool, zo nerdy en zo veelzijdig, ik ben er gek op! De verfilming is ook in de maak, dus voor die tijd wil ik dit boek weer een keer gelezen hebben!

 

Dit zijn vijf boeken die ik wil herlezen. Had ik maar meer tijd zodat ik meer kon lezen!

Welk(e) boek(en) wil jij herlezen?

2 reacties

  1. Haha, hadden we inderdaad maar gewoon wat extra uurtjes per dag die gewoon alleen gevuld mochten worden met het lezen van boeken. Wat zou dat fijn zijn! Dan zou ik denk ik sowieso meer boeken herlezen, hihi.

  2. Erebos<3 ik heb het boek nog niet zo heel lang geleden gelezen, maar wil dat zeker weten nog een keertje doen!!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.