The Friday Five: Boeken die in 2019 uitkomen en waar ik het meest naar uitkijk

We zijn in een nieuw jaar gestapt, dus tijd om wat vooruit te kijken naar het aankomende jaar! In deze Friday Five kijken we naar vijf boeken die dit jaar gaan uitkomen en welke ik ontzettend graag wil lezen. Het was wel lastig om er maar vijf te kiezen (er komen namelijk ontzettend veel boeken uit), maar ik heb een selectie weten te maken.

 

Ten eerste ben ik heel benieuwd naar Vervloekingen, het tweede deel van De Graces. Laure Eve heeft dit deel een tijdje uitgesteld (volgens mij stond dit boek eerst op de planning voor eind 2017), dus nu kunnen we eindelijk verder met dit tweeluik! Het einde van de Graces was heel episch, dus ik ben zo benieuwd naar het vervolg. In januari kan ik hem gaan lezen!

Strange the Dreamer van Laini Taylor komt pas in mei uit, maar ik kan er nu al niet op wachten. Ik heb haar vorige serie deels gelezen en deze vond ik al erg goed (ze heeft echt een magische schrijfstijl) en de cover ziet er al erg mooi uit, dus ik wil dit boek maar al te graag gaan lezen. Nog even wachten dus!

Evermore komt gelukkig in januari al uit, dit is het vervolg op Everless. Ik moet dit boek gewoon lezen! Het einde van Everless was echt killing en ik kan niet wachten om te zien hoe Sara Holland haar serie afrondt.

Weersta me is het volgende deel van de Touching Juliëtte-serie. Het is zo gaaf dat Tahereh Mafi verder is gegaan met deze boekenserie en het vorige deel eindigde met een enorme cliffhanger. Tahereh Mafi breidt de wereld van Juliëtte steeds meer uit, dus in april ga ik snel richting de boekhandel om dit boek te halen.

Dan hebben we nog Contender, een nieuwe serie van Taran Matharu. Ik vond de Summoner-serie fantastisch en ik ben erg benieuwd wat voor serie deze gaat worden. Als het goed is komt het eerste deel van dit verhaal in mei, dus daar kijk ik in ieder geval enorm naar uit!

Dit zijn de vijf boeken waar ik het meest naar uitkijk. Naar welke boeken kijk jij het meest naar uit? Laat het me zeker weten, want wie weet ga ik die dan in mijn TBR zetten. En check zeker de Frijday Fives van mijn collega-bloggers, zodat je nog meer toffe boeken hebt voor 2019!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.