The Friday Five: Boeken die je MOET lezen tijdens de herfst

In de Friday Five bespreek ik wekelijks met andere bloggers lijstjes van vijf. Aangezien de herfst bijna gaat beginnen, leek het me leuk om een overzichtje te maken van de boeken die aankomende herfst uitkomen en die ik wil gaan lezen en die ik jou ook van harte aanraad. Het was moeilijk om maar vijf boeken te kiezen, want er komt genoeg tofs uit!

Er zijn drie derde delen die trilogieën gaan afsluiten, deze moet ik gewoon lezen deze herfst! Zo komt De piratendief uit, het derde deel van Iskari. Dit keer vanuit het perspectief van weer een ander personage, weer een kickass heldin! Ik ben erg benieuwd wat dit verhaal ons gaat brengen, en kijk die prachtige cover nou!

Ook komt de Caraval-serie tot zijn einde in Finale. Ik kan niet wachten om te zien hoe het afloopt met de twee zusters, en natuurlijk Jacks, het personage dat ik was gaan cosplayen tijdens Yaltival. Kom maar door Stephanie Garber, dit boek heb ik zo snel mogelijk nodig!

Dance or Die is het laatste deel van Truth or Dance, nu weten we eindelijk wie er achter al deze berichtjes zit! Ik heb genoeg theorieën, maar zou ik gelijk hebben? Deze boeken over de balletwereld worden steeds gruwelijker, het derde deel zal vast vol spektakel zitten!

Ook komt het vervolg op Zonderling uit, Muze ziet er ook weer prachtig uit! Het eerste deel vond ik zo magisch en de schrijfstijl is briljant, dus ik wil heel graag het volgende deel verslinden.

Tot slot een serie die ik al heb gelezen, maar die uitkomt in een nieuw jasje, namelijk de Magisterium-serie van Cassandra Clare en Holly Black! Alle boeken zijn maar een tientje, dus zo kan je goedkoop de hele serie compleet hebben. Ik vond de laatste delen alleen wat teleurstellend, maar deze jongere versie van de Harry Potter-reeks is voor jou hopelijk een enorm succes!

Dit zijn de boeken in herfst die je gewoon moet gaan lezen! Welke boeken staan er op jouw lijstje? Laat het me weten, of check de Friday Fives van andere bloggers!

1 reactie

  1. Zo grappig om te zien hoe we hier allemaal onze eigen draai geven aan de Friday Five! Ik heb ervoor gekozen om boeken te noemen die spelen in de herfst en/of die qua sfeer mooi passen bij de herfst.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.