The Friday Five: Boeken die je tijdens de feestdagen zou willen krijgen

De feestdagen komen eraan, dus deze keer bespreek ik met andere bloggers in de Friday Five vijf boeken die je zou willen krijgen in december. Ik heb een enorme waslijst aan boeken, dus de keus was snel gemaakt! Ik probeerde wel wat ”goedkope” boeken te vinden, zodat ik niet boeken uitkies die onbetaalbaar zijn. Laten we mijn wensen doornemen!

Through the Moon is een graphic novel van The Dragon Prince die zich afspeelt na het derde seizoen, en voor het vierde seizoen. Het vierde seizoen moet nog komen, maar ik ben heel benieuwd wat dit tussenverhaal voor toevoeging gaat geven. Er is een hardcover en paperback editie, hoewel dit wat onduidelijk is, en het liefst zou ik de hardcover editie willen hebben! Ik denk dat deze graphic novel mij nog enthousiaster kan maken over het vierde seizoen, dus wie weet dat ik voor die tijd alle seizoenen opnieuw ga zien.

Dit is Japan moet ik als Japanliefhebber gewoon hebben. Zo kan ik nog meer lezen over verschillende aspecten van Japan, en word ik nog enthousiaster om te sparen voor een mooie vakantie naar Japan! Het boek behandelt verschillende culturele aspecten van Japan en hoewel ik verwacht niet veel nieuwe dingen te lezen (ik heb namelijk al veel over Japan gezien/gelezen/meegemaakt), lijkt het me een mooi boek voor in mijn verzameling.

Dan door met een boek van She-Ra and the Princesses of Power, dat een originele graphic novel heeft over een vuurprinses. Ik ben echt dol op deze serie (ga hem kijken op Netflix!), dus ik wil ook graag de boeken sparen van deze franchise. Deze strip vertelt een compleet nieuw verhaal, daar ben ik erg benieuwd naar!

Tot slot heb ik nog twee boeken over Avatar The Last Airbender die ik graag zou willen krijgen. Hier gaat het om Legacy of the fire nation, over de vuurnatie waarin als het goed is Zuko en Iroh aan hun nageslacht vertellen over de vuurnatie en de oorlog, terwijl An Avatar’s Chronicle Korra aan het woord laat, die haar verhaal vertelt aan de volgende Avatar. Mijn collectie van boeken over Avatar wil ik uitbreiden, dus deze boeken wil ik zeker bemachtigen. Sterker nog, ze zijn onderweg naar mijn adres, want ik heb ze de afgelopen maand besteld…

Ik heb geen idee of ik boeken krijg tijdens de feestdagen, maar deze staan in ieder geval hoog op het lijstje! En mocht je binnenkort wat willen bestellen bij Bol of Bazarow, zou ik het erg waarderen als je via de linkjes bij de namen wat bestelt. Ik zit namelijk in de partnerprogramma’s van deze sites, waardoor ik een klein bedrag krijg over de omzet die is behaald via bezoekers van mijn website (maar waar jij niks van merkt qua prijs). Dit geld zet ik opzij voor mijn webhost, zodat ik de komende jaren kan blijven bloggen! Mocht je mijn blog dus leuk vinden en je hebt een bestelling op de planning staan, zou ik het erg fijn vinden als je dat via mijn blog doet. En zo niet, is dat natuurlijk niet erg! Dat je mijn blog leest, vind ik natuurlijk al heel geweldig.

Welke boeken staan op jouw wishlist voor de feestdagen? Laat het me weten, of check de verlanglijstjes van de andere deelnemers aan deze Friday Five!

1 reactie

  1. Bijzonder om te lezen welke boeken iedereen op zijn/haar lijstje heeft staan. Altijd leuk, om al die verschillende wensen te lezen!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.