The Friday Five: Bookstagrammers die ik in het zonnetje wil zetten

In deze Friday Five worden er wat mensen op Instagram in het zonnetje gezet. In de Friday Five hadden we het al over boekbloggers en booktubers, maar nu zet ik graag de lezers op Instagram in het zonnetje maken! Sommige Bookstagrammers besteden zo veel tijd in het maken van mooie foto’s, het bedenken van leuke captions en interactie met hun volgers. Daar mag best een compliment voor gemaakt worden! Dit onderwerp is bedacht door Joany van Craving Pages.

Nathalie van Booksandsparkles maakt naar mijn idee echt een van de mooiste foto’s. Het is echt een voorbeeld als ik zelf foto’s wil maken. Haar stijl oogt zo prettig en rustgevend, helemaal met de verschillende pasteltinten en telkens passende decoraties voor bij het boek. Het is nooit overweldigend, maar altijd precies goed!

Als je de foto’s van Nathalie mooi vindt, denk ik dat je ook kan genieten van de foto’s van Esmee (esmee_books). Veel warme kleuren, maar ook veel bookish merchandise! Esmee is ook gek op de boeken van Blossom Books, dus als deze uitgeverij ook jouw favoriet is kan je vast je ogen uitkijken bij haar account.

Kyle (Book.frenzy) is een mannelijke Bookstagrammer die ook fantastische foto’s maakt. Ze ogen ook heel prettig en zijn iets lichter, wat ik ook schitterend vind om te zien. Kyle heeft een voorkeur voor fantasyboeken, dus fantasyliefhebbers zullen vast zijn account mooi vinden.

De foto’s van Kat (books.in.the.village) vind ik erg tof, omdat ze erg veel werkt met de ruggen van boeken. Haar opstellingen zijn altijd mooi om te zien, dus ook zeker een aanrader!

Tot slot nog Rosanna (The Queen of Geek), mijn fangirl die juist hele kleurrijke foto’s maakt! Haar foto’s zitten vol met Funko Pops, regenboogkleuren qua boeken, merchandise en meer. Er valt zo veel te zien als je naar haar feed kijkt, en binnenkort start ze ook nog eens haar eigen geeky webshop vol sieraden en geeky canvasdoeken! Ideaal voor de Bookstagrammer of de persoon die wat nieuwe oorbellen of ketting wil.

Dit zijn mijn aanraders qua Bookstagrammers. Welke volg jij met veel plezier? Laat het me weten, of check de Friday Fives van andere bloggers!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.