The Friday Five: Favoriete bookish goodies

Bookish goodies zijn ideaal voor het maken van foto’s van boeken voor op Instagram. Dit is het nieuwe onderwerp voor de Friday Five, de wekelijkse rubriek waarin ik samen met andere bloggers lijstjes maak van vijf! Ik heb voor deze keer vijf webshops uitgekozen die ik ontzettend tof vind, dus die laat ik graag aan je zien!

Knightmares and Daydreams is een webshop vol boekenleggers, printjes en meer. Zo kocht ik het pakket van Avatar, wat is die toch leuk! Haar personags zien er zo aandoenlijk uit en zijn heel herkenbaar, een geweldige webshop die veel diverse soorten fandoms laat zien!

Anotherview is een Nederlandse webshop met een hele herkenbare style. Veel bloggers hebben Anouk (de persoon achter Anotherview) ook ingeschakeld voor een blogbanner en ze is ook vaak op bookish events aanwezig. De drie printjes hier onderin van Harry Potter-personages zijn van haar, net als die van Sabrina!

Naomi_Lord is een webshop uit Engeland en heeft de meest aandoenlijke stickers, printjes en meer. Ze doet veel fandoms waar ik helemaal weg van ben (Steven Universe en ook veel Pokémon), dus dit is een webshop waar ik altijd terecht kan als ik zin heb in wat toffe bookish merchandise!

Till and Dill zijn geweldige meiden die hele mooie boekenleggers en printjes maken. Zo hebben ze een set van elementen gemaakt, maar is deze ook opnieuw gemaakt en verbeterd! Hun printjes zijn erg mooi en ik kan er uren naar kijken.

Tot slot Hannah Alexander Artwork, die fantastische artwork maakt voor cosplayers van fandoms met hele gedetailleerde kostuums aan. Ze maakt nu ook illustraties van de personages van Steven Universe in verschillende lichaamtypes, hoe tof!

Dit zijn de webshops die naar mijn idee fantastische bookish goodies hebben. Welke is jouw favoriet? Laat het me weten, of check de Friday Fives bij andere deelnemers van deze rubriek!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.