The Friday Five: Favoriete covers

Een nieuwe Friday Five! Deze week bespreek ik samen met andere bloggers vijf favoriete covers. Wat was het kiezen toch lastig! Uitgeverijen weten prachtige covers te maken, dus het duurde even voordat ik een selectie wist te maken. Dit onderwerp is bedacht door Angela van Faeraphel.

 

Everything Everything is een spetterende cover. Volledig wit op het eerste gezicht als je de zijkant bekijkt en dan zie je de voorkant… KNALLEN! Echt een prachtplaatje. Dit boek is vanbinnen ook erg mooi, want ik vind dit verhaal heel aangrijpend.

Seeker van Alwyn Elys Dayton heeft naar mijn mening ook een geweldige cover. Al die lijntjes zijn zo gedetailleerd en ik krijg meteen het idee dat dit verhaal vol spannende hoofdstukken zit. Echt een mooi begin van een geniale trilogie, zeker het laatste deel was mindblowing!

De Nieuweling van Taran Matharu is ook een plaatje. Ik vind het blauwe ontzettend mooi, maar ook de hele illustratie, de magische gloed en de verschillende symbolen op de achtergrond. De andere delen zijn ook echt prachtig!

De appeltaart van hoop is ook een van mijn favoriete covers. Die verschillende kleuren vind ik zo adembenemend om te zien en de cover geeft ook een bijzonder beeld van een deel van het verhaal. Duizend hartjes voor dit boek!

Dan hebben we nog Iskari: De laatste Namsara. De Nederlandse cover heeft een geweldige cover, maar ook de binnenkant heeft een toffe poster van Asha. Een boek om verliefd op te worden!

 

Dit zijn de favoriete covers van boeken die ik bezit. Welke boekencovers zijn jouw favoriet? Laat het me weten in de reacties, of bezoek de volgende bloggers voor andere mooie boeken!

3 reacties

  1. Super tot lijstje! Het vervolg van Iskari is ook zo mooi!!!

    • Do op augustus 31, 2018 om 3:24 pm
    • Reageer

    De cover van Iskari is echt heel mooi <3

  2. Oeh ja Iskari heeft ook echt een mooie cover!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.