The Friday Five: Feestdagen wishlist

De feestdagen komen er weer aan. Thuis vieren we Sinterklaas met de familie van mijn moeders kant en de lootjes zijn al getrokken. Tijd voor de verlanglijstjes! In deze Friday Five vertel ik vijf dingen die op mijn wishlist zijn (maar eigenlijk iets te duur zijn voor degene die mijn lootje heeft, haha!). En wat komt er vooral in voor? Uiteraard, BOEKEN! Deze rubriek wordt georganiseerd door Madelon van The Book Diaries.

 

Avatar The Last Airbender: North and South

De graphic novels van Avatar spaar ik en ik heb de eerste vier delen al, maar dit deel is pas uit en lijkt me ook heel tof! Dit deel zal vooral gaan over Katara en Sokka die terugkeren naar de waterstam. Daar is de noordelijke waterstam die wat confrontaties heeft met de mensen van de zuidelijke waterstam. Het lijkt op het eerste gezicht niet een essentieel verhaal in de reeks, maar uiteraard wil ik deze graag hebben! In Nederland is hij wel vrij duur, dus ik ga deze waarschijnlijk gewoon kopen van verjaardagsgeld in 2018. Dat wordt nog ongeveer 11 maandjes wachten dus…

Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon Strategy Guide

Tijdens Sinterklaas heb ik Ultra Sun gekocht en speel ik deze graag, alleen kan ik er nog meer uithalen als ik ook de strategy guide erbij heb. Hierin zie je welke stappen je moet nemen om vooruit te komen, mappen van alle plekken in de game en de Pokémon en hun locaties. Het is echt een ultieme gids voor de game (ik heb de vorige games ook gespeeld met deze gidsen), dus deze hoop ik zeker binnenkort te krijgen/te kopen!

 

The Legend of Zelda: Ocarina of Time manga

Manga vind ik erg leuk om te lezen en door het spelen van Ocarina of Time ben ik ook fan geworden van de Zelda-games. Er is een mooie manga-editie van Ocarina of Time, dus deze zou ik graag willen lezen. Wie weet dat de goedheiligman mij hiermee wilt verwennen!

 

 

 

 

 

 

It gets worse – Shane Dawson

Shane Dawson is één van de YouTubers die ik aan het volgen ben. Zijn video’s zijn hilarisch en zijn tweede boek schijnt ook erg grappig, eerlijk en ongemakkelijk te zijn. Normaal ben ik niet van de YouTubers die boeken uitgeven, maar deze zet ik maar al te graag in mijn boekenkast.

 

Hyperbole and a half – Alexandra Brosh

Ik heb dit comicachtige verhaal al eens gelezen en ik vond het echt hilarisch. Ik had het boek geleend van de bieb, maar ik wil hem graag zelf hebben! Deze strips zijn zo simplistisch maar zo grappig, maar behandelen ook zware onderwerpen zoals depressie.

 

Dit is de Friday Five van deze week! Wat staat er op jouw wishlist voor de feestdagen? Laat het me zeker weten!

4 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Goh dat je boeken op je wishlist had staan, had ik niet verwacht hoor 😛

    1. Hahah I know, ik ben ook erg verbaasd over mezelf 😛

  2. Wat een super tip is Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon Strategy Guide! Hier staat Ultra Sun op de kerst wensenlijst en zo’n guide is natuurlijk hartstikke leuk voor erbij!

    1. Jaaaaa, het zijn echt leuke boeken en ook heel handig als je even vast zit in de game! 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.