The Friday Five: Fictieve dieren die ik als huisdier zou willen hebben

In de Friday Five som ik elke week een lijstje van vijf op, samen met andere bloggers die meedoen aan deze rubriek. Deze week wil ik vijf fictieve dieren benoemen die ik graag als huisdier zou willen hebben. Bij een paar series die ik bijvoorbeeld volg zie ik fantastische dieren die ik graag wil verzorgen. Een lijstje van vijf maken doe ik dus met gemak!

Ten eerste wil ik graag een eigen Eevee, mijn favoriete Pokémon! Al vanaf jongs af aan vond ik Eevee een fantastische Pokémon, omdat hij meerdere soorten evoluties heeft. Ik vond het ook geweldig toen Pokémon Let’s Go Eevee uitkwam, want dan heb je je Eevee aan je zijde! Eevee behoort zeker tot een van mijn favoriete fictieve wezens, maar het liefst heb ik natuurlijk een hele collectie aan echte Pokémon waarmee ik Pokémonmeester word.

Hoewel nifflers uit zijn op snuisterijen en erg lastig zijn om in toom te houden, zijn ze wel ontzettend leuk. Ik heb zelfs een enorme Funko van een niffler en ik genoot echt van dit beestje in de Fantastic Beasts-films. Ik zou een niffler flink moeten trainen zodat hij niet de dichtstbijzijnde juwelier leeg rooft, maar dan is het vast een heel fijn huisdier!

Bij Avatar The Last Airbender werd ik jaloers op Aang, aangezien hij een vliegende bizon en maki heeft. Appa is een geweldig beestje (oké, beest) en is daarbij erg handig. Verantwoord vliegen? Neem een ritje op Appa! Met Appa kan ik de hele wereld ontdekken, alleen moet ik wel even verzinnen hoe ik een verblijf voor een vliegende bizon kan regelen… Heeft iemand toevallig een grote schuur over?

In Steven Universe kwam ik Lion tegen, een roze leeuw met bijzondere krachten. Hij is zo ontspannen en je kan hem zelfs berijden, ideaal! Zo kan ik op korte afstand gewoon Lion gebruiken als vervoer. Doei openbaar vervoer, ik pak mijn huisdier wel als vervoer naar de universiteit!

Waddles is een varkentje uit Gravity Falls en is echt fantastisch. Hij is altijd vrolijk en tevreden, een heerlijk biggetje! Mijn fangirl en ik keken de serie samen en smolten constant als Waddles in beeld was. Ja, die willen we wel als huisdier!

Oké, mocht ik dan toch nog een wezentje benoemen: in The Dragon Prince zit de meest prachtige draak die je je maar kan voorstellen, en het is nog een klein draakje ook!

Dit zijn de fictieve dieren die ik graag als huisdier zou willen hebben. Welke dieren zou jij graag willen adopteren? Laat het me weten, of check de Friday Fives van andere bloggers die meedoen aan deze rubriek!

3 reacties

  1. Ik heb mijn kat mee laten beslissen bij de keuzes van deze Friday Five… 😉

    1. Haha, altijd luisteren naar de grote baas! 😛

  2. Ik zou zo graag willen dat Nifflers echt bestonden. Want wat zijn ze ultiem schattig. Al zouden mijn sieraden dan nooit meer veilig zijn helaas. Qua fictieve wezens zou het me heel vet lijken om een pegasus of draak te hebben.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.