The Friday Five: Films die ik in 2020 zeker wil zien

Aan het begin van de maand kijk ik met de Friday Five naar het aankomende jaar, en bespreek ik samen met andere bloggers vijf films die ik in 2020 zeker wil zien! Er komen een hoop toffe films uit in de bioscoop in 2020, dus er zijn er een paar waar ik zeker een bioscoopkaartje voor wil kopen.

Weathering With You komt eind deze maand uit en is een anime van de makers van Your Name, een film die vele prijzen in ontvangst nam. Ik vond deze film ook prachtig, dus ik ben heel benieuwd hoe de volgende film gaat zijn! Deze film gaat over een meisje in Tokyo die het kan laten stoppen met regenen. Waarschijnlijk een film waar je flink om kan huilen, maar waarbij je je ogen uitkijkt door de fantastische beelden. De trailer heeft me helemaal overtuigd om zo snel mogelijk te gaan, ik kan niet wachten!

Birds of Prey is de film over Harley Quinn en lijkt me fantastisch! Lekker veel actie en kickass personages. Ik ben ook erg benieuwd hoe de nieuwe personages zullen zijn, ik denk dat dit een hele topper kan worden voor DC!

Sonic The Hedgehog leek bij de eerste trailer verschrikkelijk, maar doordat Sonic een nieuw design heeft gekregen ziet het er al stukke beter uit! Jim Carrey als Dr. Eggman lijkt me ook hilarisch, dus ik denk dat ik deze film toch wel wil aanschouwen.

Black Widow wil ik ook zeker zien in de bioscoop, want de beelden zien er nu al spectaculair uit. Ik vermoed niet dat we echt veel nieuws te zien gaan krijgen (het is namelijk een film over het verleden van Black Widow), maar wie weet dat er een aantal personages worden geïntroduceerd die we tegen gaan komen in de volgende films. Ach ja, het is Marvel, dat kan haast niet fout gaan!

Tot slot Free Guy, een film met Ryan Reynolds waar hij weer een Deadpoolachtig personage kan spelen. Hij speelt een NPC in een game, die geen idee heeft wat hem elke dag overkomt. Hij werkt bij de bank en wordt constant overvallen, maar op een dag besluit hij zich niet te gedragen als een NPC en eens te vechten tegen de schurken. Ziet er zowel erg ruig als grappig uit!

Dit zijn de films die ik in 2020 hoop te zien. Welke films staan er bij jou op de planning! Laat het me weten, of check de Friday Fives van andere bloggers die meedoen aan deze wekelijkse rubriek!

3 reacties

  1. Ik ben ook heel erg benieuwd naar Birds of Prey. Margot Robbie is echt fantastisch in deze rol. Alsof hij haar op het lijf is geschreven.

    1. Dat zeker! Ben ook heel benieuwd naar alle personages die worden geïntroduceerd in deze film 🙂

  2. Jij hebt ook echt leuke films op je lijstje staan! Ook een aantal die mij tof lijken.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.