The Friday Five: Films die ik wil zien in 2022

Aan het begin van 2022 wilde ik met de Friday Five alvast vooruit blikken op het nieuwe jaar, zodat ik mijzelf meteen enthousiast kan maken voor nieuwe fandoms dit jaar. Ik heb vijf films die ik dit jaar maar al te graag wil zien, dus hierbij mijn lijst!

Ten eerste wil ik The Batman gaan zien, de nieuwe film met Robert Pattinson! Ik had eerst geen idee wat ik van hem als Batman moest verwachten, maar de trailer is echt veelbelovend. Die ga ik hoe dan ook kijken als deze in de bioscoop verschijnt!

The Lost City lijkt mij een hilarische film waarin Sandra Bullock als romannetjesauteur het echte avontuur tegemoet gaat met Channing Tatum, die het in komische films juist heel goed doet. Ik lach mij al kapot bij het zien van de trailer, dus deze film ga ik in de gaten houden!

Dan een film die eerst niet zou verschijnen in de bioscoop, maar gelukkig is hij nu aangekondigd: My Hero Academia Worlds Mission! Dit is de derde film van de populaire anime, en laat een totaal origineel verhaal zien. De vorige twee films vond ik al heel leuk, dus dit is voor mij genoeg reden om een bezoek te brengen aan de bioscoop!

Spider-Man No Way Home kon ik helaas niet zien toen hij nog draaide in de bioscoop, maar gelukkig gaan we er binnenkort dan toch naartoe! Ik kan niet wachten om deze film te zien, helemaal omdat het nu steeds lastiger wordt om spoilers te vermijden op social media. Snel een plekje reserveren, want hier wil ik snel heen!

Ik heb de Uncharted-games niet gespeeld, maar ik kijk wel uit naar deze verfilming met Tom Holland! Zo zie ik hem al twee keer dit jaar in een film, dit kan waarschijnlijk een lekkere actieknaller worden!

Dit zijn de films die ik graag dit jaar wil gaan zien. Welke films staan bij jou op de planning? Laat het weten in de reacties, en check vooral de andere lijstjes van deelnemers in de Friday Five!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.