The Friday Five: Gesigneerde boeken die heel bijzonder voor je zijn

In de Friday Five maak ik wekelijks een lijstje van vijf, samen met vele andere bloggers. Het onderwerp van deze week is gesigneerde boeken die heel bijzonder voor je zijn. Ik heb vele auteurs ontmoet, dus het was nog vrij lastig om mooie momenten uit te kiezen. Maar goed, ik heb er vijf uitgekozen!

Sarah Moore Fitzgerald is een auteur waar ik helemaal weg van ben. Ze is zo’n goede auteur met prachtige en emotionele verhalen vol mooie boodschappen erin. Ik heb haar zelfs via Twitter en Instagram gesproken en op mijn verjaardag had ze twee gesigneerde boeken naar me opgestuurd! Ook heeft ze laatst haar nieuwe boek naar mij opgestuurd, inclusief handtekening aan de binnenkant! Ik hoop dat ik deze auteur ooit kan ontmoeten, want haar boeken hebben een grote plek in mijn hart veroverd.

Tijdens Yalfest heb ik ook vele auteurs ontmoet. Mijn ontmoeting met Benjamin Alire Sàenz. Hij keek naar me en schudde meteen mijn hand terwijl hij zei dat hij het een eer vond om mij te ontmoeten. Ik heb geen idee waarom ik zo’n indruk op hem achter liet, maar dat was zo indrukwekkend om te horen!

Mijn gesigneerde boek van Astrid Boonstoppel is ook speciaal, want ze heeft op dezelfde studentenvereniging gezeten waar ik nu op zit! Hierdoor had ik een interview met haar voordat het boek uit kwam en ik ging zelfs langs haar boekpresentatie.

Alwyn Hamilton mocht ik interviewen tijdens Castlefest toen haar derde boek bijna uit kwam. Ik had een interview met haar van een uur en we besloten het gewoon bij de boekenstand te doen met wat krukjes. Ze is zo’n gezellige vrouw die zo veel kon vertellen over haar boeken, echt een van de leukste ontmoetingen die ik had met een auteur! Uiteraard heeft ze mijn boeken gesigneerd en vond ze het gesprek ook heel gezellig.

Tot slot Taran Matharu, de auteur van de Summoner-serie die ik een half uur kon interviewen tijdens de persdag van Yalfest 2018. Deze auteur is echt fantastisch en naast het bespreken van zijn boeken hadden we het ook over zijn reizen (Japan!) en vele fandoms zoals Pokémon. Hij signeerde de eerste twee delen van zijn serie, heel tof!

Dit zijn de auteurs waar ik gesigneerde boeken van heb en waar ik heel erg blij mee ben. Lezen is al leuk, maar boeken krijgen toch een extra waarde als je eenmaal met de auteur hebt gesproken. Welke gesigneerde boeken zijn voor jou speciaal? Laat het me weten, of check de Friday Fives van de andere bloggers die meedoen aan de Friday Five!

6 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Ik wil echt weer eens mee gaan doen met de lijstjes, maar de afgelopen tijd kon ik gewoon helemaal niets met de thema’s. Ik heb geen gesigneerde boeken, dus deze moest ik ook overslaan.

    1. Oh ja, dat probleem heb ik ook best vaak! Deze week heb ik hetzelfde probleem als jij. Gelukkig kon ik nog Joany haar boek noemen. Maar meestal probeer ik hem wat om te buigen, zodat het wel past. Zoals voor deze week: Boeken die ik graag gesigneerd wil hebben.

    2. In de Drive is er een lijstje waar je ideeën voor volgende onderwerpen kan toevoegen. Doe dat vooral, dan doe ik mijn best af en toe je onderwerpen te gebruiken zodat je vaker mee kan doen 🙂 Kan helaas niet altijd onderwerpen uitkiezen die iedereen geweldig vindt.

  2. Oh zo leuk al die gesigneerde boeken! Ik wil ook graag meer gesigneerde boeken, maar dan moet ik wel eerst naar die evenementen gaan. Helaas kan ik niet zo vaak en als ik wel kan, dan durf ik niet meer. Al die onbekende mensen xD

    1. Gewoon doen hoor, het is ontzettend leuk om een auteur te ontmoeten en je komt waarschijnlijk toch aardig wat bekenden van blogs/social media tegen 🙂

  3. Ik heb deze week van de Friday Five een Friday Three gemaakt, dan lukte het wel.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.