The Friday Five: Personages waarmee je BFF’s zou willen zijn

Elke week host ik de Friday Five, een wekelijkse rubriek waarin ik samen met andere bloggers lijstjes maak van vijf over een bepaald onderwerp. Deze keer een onderwerp dat is bedacht door Joany (Craving Pages), namelijk personages waarmee je BFF’s zou willen zijn. Er zijn genoeg personages die ik liever zou willen sleuren uit hun fictieve wereld (of ik zou er in willen duiken) zodat ik allemaal leuke dingen zou kunnen ondernemen met ze. Hierbij mijn lijstje van vijf personages waarmee ik zeker een keer als beste vrienden zou willen afspreken!

Ten eerste ben ik een groot fan van Fullmetal Alchemist: Brotherhood, de beste anime die er bestaat. Een van de hoofdpersonen is Edward Elric, een alchemist met enorm veel krachten. Hij is redelijk klein en vindt het enorm frustrerend als mensen dat benoemen. Hij is koppig, dapper en geeft enorm veel om zijn broertje. Ik zou zo veel lol kunnen trappen met Edward, dus daar zou ik zeker vrienden mee willen worden!

Mabel van Gravity Falls is een vrolijke meid vol energie. Ze houdt enorm van glitters, regenbogen en jongens. Daarnaast gaat ze geen avontuur uit de weg en weet ze iedereen op te vrolijken! Ik word altijd zo blij van Mabel, dus met haar zou ik ook zeker vrienden willen zijn. Samen zouden we echt de leukste avonturen beleven, het liefst in het bos van Gravity Falls!

Steven Universe is een fantastische jongen. Hij is optimistisch, geeft zo veel om anderen. Hij heeft een emotionele kant en weet altijd wat moois te maken van het leven. De hele serie is zo gaaf en ik kijk nu ook de vervolgserie waarin Steven 16 jaar oud is en ik kan er geen genoeg van krijgen! Steven doet me soms denken aan mezelf, dus het lijkt me geweldig om met hem te kletsen en positiviteit te verspreiden.

Sokka uit The Last Airbender is een jongen waarmee ik enorm zou kunnen lachen. Hij heeft een geniaal gevoel voor humor, is een echte entertainer, maar is ook erg volwassen en heeft verantwoordelijkheidsgevoel. Echt een vriend waar je op kan bouwen!

Tot slot Luna Lovegood, mijn favoriete Ravenklauw die zo veel goedheid bezit. Ze is af en toe een beetje vreemd, maar is heel fantasierijk en vriendelijk. Ze is een van de meest aangename personages in het Harry Potter-universum, en het zou me een genoegen zijn om met haar af te spreken. Ze kan me dan alles vertellen over de fantasywezens die bestaan!

Dit is mijn lijstje met personages die mijn BFF zouden mogen zijn. Welke personages zijn dat voor jou? Laat het me weten, of check de Friday Fives van de andere bloggers die meedoen aan de Friday Five!

2 reacties

  1. Tof lijstje! Mijn oudste dochter heeft laatst alles van Steven Universe gekeken op Netflix. Erg leuke serie

    1. Ah wat leuk! Echt een van mijn favoriete series! 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.