The Friday Five: Series die ik dit jaar wil bingewatchen

Aan het begin van het nieuwe jaar heb ik wat vooruitzichten gepland voor het nieuwe jaar. Vorige week bespraken we boeken die we dit jaar wilden lezen, en nu wilde ik vijf series behandelen die ik van plan ben te gaan zien! Dit zijn allemaal series die ik nog niet heb gezien of die er nog aan gaan komen, en ik kan niet wachten om aan deze series te beginnen!

Ik ben momenteel het laatste deel van Vikings aan het kijken, en daarna wil ik beginnen met de nieuwe serie, namelijk Vikings Valhalla! Het is nu een serie als Netflix Original, en ik denk dat het weer een serie kan worden vol spannende gevechten en conflicten binnen volkeren. Na het afkijken van het zesde seizoen kan ik dus meteen door met een nieuwe serie!

Een serie op Disney+ waar ik nog aan moet beginnen is The Book of Boba Fett, die kan ik als Star Wars-fan niet missen. Ik hoor nog geen laaiend enthousiaste verhalen over de serie, maar ik ben wel erg benieuwd naar avonturen van Boba Fett, want daar valt vast genoeg over te vertellen.

Dan door met wat anime! Op Netflix staat Komi Can’t Communicate, waarin een meisje genaamd Komi bang is om te praten. Een jongen wil haar helpen en heeft als doel om ervoor te zorgen dat ze veel vrienden heeft, en het schijnt een erg grappige anime te zijn. Ik hoor hier veel goeds over, dus deze kan ik binnenkort oppakken!

Een andere anime waar een hele hype rondom is, is Chainsaw Man. Jep, een man met ene kettingzaag als hoofd. Het ziet er heel actievol en episch uit als ik de trailer mag geloven, maar de fanservice is ook flink aanwezig. Ik heb geen idee of ik het ook leuk ga vinden, maar een poging wagen kan altijd.

Tot slot een serie op Netflix als prequel op een zeer populaire serie, namelijk The Witcher: Blood Origin! Dit is een prequel die zich meer richt op de elfen, en aangezien ik erg genoten heb van het tweede seizoen, wil ik deze zeer maar al te graag kijken. Hij staat gepland voor dit jaar, dus hopelijk kan ik het dit jaar ook gaan zien!

Dit zijn de series die ik dit jaar wil oppakken. Een mooie lijst, en ik vermoed dat het mij wel gaat lukken om ze allemaal te zien! Welke series wil jij dit jaar gaan zien? Laat het mij vooral weten in de reacties, en bekijk vooral de lijstjes van andere deelnemers aan deze Friday Five!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.