The Friday Five: Series die ik in 2019 sowieso wil zien

In 2019 heb ik mijn Serie Challenge op 50 verschillende series gezet. Dat is een hoop! Gelukkig zijn er veel series waar ik aan wil beginnen, dus ik zet ze in deze Friday Five op een rijtje. Het zijn allemaal series die op Netflix staan en ik wil ze allemaal een kans geven. In 2019 zullen er dus genoeg bingewatch-sessies zijn!

 

Ten eerste ben ik benieuwd naar The Good Place, aangezien deze vaak voorbij kwam bij Friday Fives over favoriete series van 2018. Deze serie gaat over het hiernamaals die bestaat uit The Good Place en The Bad Place. Een vrouw die een slecht leven heeft geleid komt alleen in The Good Place terecht. De serie schijnt filosofisch en komisch te zijn, dat lijkt me wel leuk!

Edit: Ik schreef dit blogje twee weken terug, maar nu heb ik de serie al uit! Echt een hele grappige serie, zeker een aanrader! Nu wachten op het vierde seizoen.

Brooklyn Nine-Nine lijkt me erg grappig, dus aan deze serie wil ik ook beginnen. Het is een sitcom waarin je detectives volgt in het fictieve 99ste district van New York. Meerdere mensen hebben deze serie al aangeraden, dus dan moet ik het echt een kans gaan geven! 

Dan hebben we Trollhunters, een serie die mij is aangeraden door een bloglezer. U vraagt, wij draaien! Toen ik de serie voorbij zag komen op Netflix, dacht ik eerste dat het een serie was die puur voor kinderen was, maar het wordt al wat vergeleken met Avatar, dus mij heb je wel. In 2019 ga ik er dus in ieder geval aan beginnen! Hopelijk weet dit fantasyverhaal mij te betoveren. Bedankt voor de aanrader Jill!

Edit: Ook deze serie heb ik al gezien! Deze was ook erg goed, heel tof fantasyverhaal met leuke personages en een ontroerend einde (ik ben er nog steeds niet overheen). Deze serie is onderdeel van de reeks series Tales of Arcadia, dus het tweede verhaal heb ik ook al gezien (3Below), nu wachten op Wizards!

Een serie die al is afgelopen en vele fans heeft, is Friends. Dit lijkt me een prima comedyserie tussendoor en sommige vrienden vinden het echt een schande dat ik dit nog niet heb gezien. Deze serie doet het nog steeds erg goed, dus als ik eens zin heb om wat te lachen zal ik deze serie er waarschijnlijk bij pakken.

Tot slot hebben we The Innocents, een serie die mij heel erg tof lijkt. Het gaat over een meisje met een bijzondere gave en de trailer zag er erg tof uit, dus mijn fangirl en ik willen zeker aan deze serie beginnen (als we een beetje bij zijn met andere series die we kijken, want dat zijn er een hoop).

 

Dit zijn de series die ik sowieso in 2019 wil gaan kijken. Heb jij bepaalde series al gezien, of heb jij nog andere aanraders voor mij? Laat het me zeker weten, of check de andere Friday Fives van collega-bloggers!

8 reacties

1 ping

Naar het reactie formulier

 1. The good place is zo ontzettend leuk! Toen ik er eenmaal aan begon kon ik niet meer stoppen met kijken!

  1. Ja dat had ik dus ook haha, ik had het volgens mij binnen een weekje allemaal gezien!

 2. Brooklyn nine-nine is zo leuk!

  1. Ik ben eraan begonnen en ik ben nu al verslaafd! 😀

  • storiesofwonder op januari 26, 2019 om 6:08 pm
  • Reageer

  Als je Izombie leuk vindt, check dan ook Grimm, Sleepy Hollow, Beauty and the Beast en Lucifer! Politie en bovennatuurlijke personages.

  1. Klinkt goed! Veel mensen hadden me al Lucifer aangeraden, dus wie weet dat ik dat snel een kans ga geven 🙂

 3. Brooklyn Nine-Nine is heel leuk! Ik wilde het heel lang niet kijken, maar ben zo blij dat ik het uiteindelijk toch gedaan heb.

  1. Jaaaa ik heb nu al een half seizoen gekeken! Zeker heel grappig 😀

 1. […] nog een nieuwtje. Ik doe vanaf nu ook af en toe mee met de Friday Five die door Joost van NerdyGeekyFanboy wordt georganiseerd. Enorm veel zin in! Er staan al een heleboel leuke onderwerpen gepland voor de […]

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.