The Friday Five: Series die ik in 2020 zeker wil zien

Het nieuwe jaar is van start gegaan, en naast het lezen van een heleboel boeken zijn lezers ook wel erg van het kijken van series. Deze week kijk ik naar het aankomende jaar en vertel ik over vijf series die ik zeker wil gaan zien in 2020!

Ik hoop Wizards dit jaar te gaan zien, het derde deel van Tales of Arcadia! Het eerste deel is Trollhunters (over trollen), de tweede is 3Below (over aliens) en deze zal de verhalen in Arcadia afsluiten met tovenaars. Deze series zijn te zien op Netflix en zijn zo goed, ik kan niet wachten om te zien hoe deze saga wordt afgesloten!

The Innocents op Netflix wilde ik vorig jaar gaan kijken, maar dat was me helaas niet gelukt. Het is tijd voor een rematch, dus ik hoop in 2020 de serie te gaan zien! Laat me weten of jij deze serie hebt gezien en wat je ervan vond, dan ga ik er hopelijk nog sneller aan beginnen!

Mijn fangirl is weg van Buffy The Vampire Slayer, dus ik wil samen met haar verder kijken in deze serie (ik heb nu pas twee afleveringen gezien). Ik hoop in ieder geval het hele eerste seizoen gezien te hebben, misschien zelfs ook het tweede! Ik ben heel benieuwd hoe deze serie is, dus ik ga er hopelijk goed mee verder.

The Umbrella Academy komt met een tweede seizoen, die ga ik zeker bingen als die in 2020 uit zal komen! Ik kan niet wachten op deze serie, want ik vond het eerste seizoen zo gaaf door alle toffe acteurs en alle krachten die ze hadden.

Ook kan ik niet wachten om door te gaan met Sword Art Online. Deze anime was aan het einde van seizoen drie echt killing, dus ik wil zo graag weten hoe het verder gaat! Het is niet de meest perfecte anime, maar ik vind de games die erin worden gespeeld heel gaaf en de beelden zijn zo mooi. Hier ga ik snel aan beginnen!

Dit zijn de series die ik in 2020 wil zien, maar het is maar een deel van alle series die op de planning staan. Ach ja, genoeg te bingen dus! Zijn er series die jij dit aankomende jaar zeker wil zien? Laat het me weten, wie weet krijg ik een gouden tip en ga ik jouw serie kijken! En check vooral de Friday Fives van andere deelnemers aan deze wekelijkse rubriek, zodat je nog meer serietips krijgt.

2 reacties

  1. Buffy is zo leuk!!!! Ik was het tweede seizoen van the umbrella academy helemaal vergeten! Daar kijk ik ook wel naar uit.

  2. BUFFY <3 Nog altijd een van mijn alltime favo's. En Umbrella Academy is een nieuwe favoriet.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.