The Friday Five: Series die ik in 2021 wil bingewatchen

Aangezien we zijn begonnen in een nieuw jaar, wilde ik in januari wat Friday Fives plaatsen van fandoms die je als blogger wil ontdekken dit jaar. Vorige week bespraken we vijf boeken die we wilde lezen, nu gaan we door met vijf series die we willen zien. Ik heb een combinatie gemaakt van bestaande series, en series die nog uit gaan komen. Ik wil genoeg zien, dus dat was snel gemaakt!

Ten eerste wil ik Amazon Prime gaan aanschaffen als ik eenmaal ben verhuisd en een televisie heb. Daarop wil ik graag beginnen met The Boys, een superheldenserie waarin superhelden helemaal niet zulke lieverdjes zijn… Deze serie lijkt me erg wreed en realistisch (want zeg nou zelf, als je als arrogante klootzak superkrachten krijgt ga je het niet alleen maar gebruiken voor het goede), dus deze wil ik dan uitproberen.

Op Disney+ gaat er genoeg leuks online komen, ik kijk erg uit naar Loki! Deze zal in mei verschijnen, dus dan ga ik er voor zitten. Nu Marvel ook gaat beginnen aan verschillende series, kan het superheldengenre van Marvel nog meer uitgebreid gaan worden. Met alle plannen weet ik in ieder geval dat ik Disney+ ga houden, want er komt veel aan!

Volgende week komt Fate: The Winx Saga online op Netflix, een real life action serie van Winx Club. Ik heb het idee dat dit tenenkrommend gaat worden, maar daarom wil ik het juist uitproberen. Toen deze tekenserie startte was het op school stoer om het te kijken (zelfs als jongen) en was iedereen er weg van. Ik heb er toen nog best veel van gezien, en vorig jaar heb ik met vrienden nog het eerste seizoen gekeken (maar toen was er ook een drankspel gaande…). Ik denk dat deze nieuwe serie pijnlijk genieten gaat worden, of het gaat ons nog verrassen. Ik ga hem in ieder geval zien!

Vorig jaar kwam AJ and the Queen op Netflix, een serie van RuPaul. Ik heb hem nog steeds niet gezien, maar daar moet verandering in komen! In 2021 wil ik het eerste seizoen gaan kijken, dat moet te doen zijn.

Tot slot nog een anime waar ik het tweede seizoen van wil zien, namelijk The Promised Neverland. Dit is een anime over weeskinderen die te maken krijgen met een akelige waarheid… Ik hoorde zo veel goede verhalen over de manga en de anime en aangezien het tweede seizoen is begonnen, leek het me een uitstekend moment om met de serie te beginnen. Afgelopen weken heb ik het eerste seizoen gezien, dus ik kijk vanaf nu mee!

Dit zijn de series die ik in 2021 wil gaan bingewatchen. Welke series wil jij dit jaar gaan zien? Laat het me weten, of check de Friday Fives van andere deelnemers van deze rubriek!

6 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Loki lijkt mij ook heel gaaf! Ik ga vanavond Wandavision kijken, ben ik ook erg benieuwd naar. En wat Winxclub betreft hoop ik dat de eerste seizoenen van de animatieserie weer op Netflix komen, zo nostalgisch, zo fijn!

    1. WandaVision was goeeeeed! Kan niet wachten op meer 🙂

  2. The Boys is echt FANTASTISCH. En als je dan toch Prime hebt, kijk dan ook meteen even naar Good Omens!

    1. Good Omens heb ik al gezien, die was ook zo leuk! 😀

  3. Ik kijk niet zo veel series, maar The Promised Neverland en Loki klinken erg cool! En Winx Club heb ik vroeger nooit gezien, want wij hadden vroeger alleen nog maar zo’n schotel op het dak, dus geen Nickelodeon voor ons, haha.

    1. Wow, dat is bijzonder! The Promised Neverland is tot nu toe geniaal, dus zeker leuk om te kijken! 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.