The Friday Five:Auteurs die samen een schrijfduo zouden moeten vormen

Sommige auteurs hebben wat gelijkenissen in hun schrijfstijl en hun soorten verhalen, dus bepaalde auteurs zou ik graag willen samenvoegen zodat zij hun talenten bundelen tot een fantastisch boek! Ik heb vijf schrijfduo’s uitgekozen die fantastische boeken kunnen schrijven. Dit onderwerp is bedacht door Joany van Craving Pages.

V.E. Schwab vertelde dat ze graag haar personages uit De kleuren van magie wilde stoppen in de wereld van Leigh Bardugo. Die twee zouden inderdaad een fantastisch verhaal schrijven! V.E. Schwab en Leigh Bardugo hebben beide hele sterke en eigenzinnige personages met een geniale worldbuilding, dus die twee zouden het heel goed samen.

Mark Lowery (van Charlie en ik) en Sarah Moore Fitzgerald (van De appeltaart van hoop) zouden het samen ook heel goed doen. Beiden wisten me enorm te ontroeren en hebben een hartverwarmende schrijfstijl met personages waar je meteen van gaat gouden. Als die twee samen aan tafel zouden zitten, zou er vast wat moois uitkomen!

Michael Grant en Taran Matharu zouden samen waarschijnlijk geweldige boeken kunnen schrijven. Michael Grant weet hele gruwelijke scènes te beschrijven en Taran Matharu weet de wereld die ze maken vol te maken met bijzondere magie en invloeden van verschillende mythologieën. Ja, dat zou een hele spannende serie worden!

Rick Riordan en Sebastien de Castell hebben allebei een goede dosis aan humor met lekker sarcastische personages, maar ook een goede magische wereld waar je veel in kan stoppen. Samen zouden ze een hilarisch boek kunnen schrijven, maar ook eentje met veel verdieping en intrigerende personages.

Buddy Tegenbosch en John Green zouden een meesterduo zijn. Ze hebben elkaar al eens ontmoet, maar daar zou meer gedaan mee moeten worden! Beide schrijvers hebben personages met zo veel verschillende lagen en een prachtige manier van schrijven, dus ik denk dat die twee een boek kunnen schrijven waar ik helemaal weg van ben.

Dit zijn de duo’s die van mij echt een boek samen mogen schrijven. Welke auteurs moeten volgens jou hun krachten bundelen? Laat het me weten, of check de Friday Five van de andere bloggers die aan deze rubriek meedoen!

1 reactie

  1. Ja, sowieso V.E. Schwab & Leigh Bardugo <3

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.