Als er een kroeg bestond voor fanboys/fangirls

Als student heb ik af en toe wat avondjes gehad waarin ik uit ging. Ook op de middelbare school sleepten mijn vrienden me mee naar een kroeg of club en met mijn vrienden vond ik het gezellig (sommigen hielden ook gewoon van lezen, series kijken en fanboyen/fangirlen), maar de rest van de personen waren zo anders dan ik en een avondje uitgaan stond meestal gelijk aan en avondje awkwardness (wat ik als fanboy wel vaker gewend ben, oeps). Uitgaan is wel leuk, maar een hele club vol coole mensen ga ik nooit tegenkomen… Tenzij er een kroeg bestond voor fanboys/fangirls… Mijn gedachtes hebben hier een tijdje mee gezeten en ik zie in hoe gaaf dit zou zijn… Zie hier alle pluspunten voor een kroeg voor fanboys/fangirls!

 

 • Ten eerste zal een kroeg voor fanboys/fangirls ideaal zijn om nieuwe vrienden te ontmoeten. Als fanboy/fangirl is nieuwe contacten maken soms wat awkward en is het altijd moeilijk om te peilen of iemand ook van bepaalde series/boeken/films houdt. Meestal moet je hier op subtiele wijze achter komen (ik zeg bijvoorbeeld niet meteen tijdens de ontmoeting dat ik het liefst een relatie heb met Katniss Everdeen en dat ik het nog best leuk vind om de eerste twee seizoenen van Pokémon te zien) en dat kan best lastig zijn. In een kroeg vol met fanboys/fangirls is dit probleem meteen verdwenen. Je stapt gewoon op iemand af, vraagt in welke fandoms hij/zij zit en je kan hele gesprekken hebben over de dingen die jullie leuk vinden! Er is dus altijd wel een gespreksonderwerp.
 • Als de eigenaar van de kroeg ook een flinke fanboy/fangirl is, wordt de kroeg vast in gepaste stijl ingericht. Een Harry Potter bar, interieur in het thema Game of Thrones? Het kan allemaal! Daarbij kunnen er ook nog bepaalde hapjes/drankjes in het thema van een bepaald fandom worden geserveerd. Boterbier, Ravkaans snoepgoed, Pokémonshotjes, alles kan! Het is voor een fanboy/fangirl meteen een genot om de kroeg binnen te stappen.
 • Bijna nooit de mogelijkheid om te cosplayen? Dat kan worden veranderd door de kroeg voor fanboys/fangirls! Er kunnen thema-avonden worden gehouden in het teken van een bepaalde fandom, zodat je meteen met fans van dezelfde fandom in contact kan komen en verkleed kan gaan als je favoriete karakter uit een fandom! Eens zin in een avondje waarin iedereen verkleed is als karakters van Lord of the Rings of The Last Airbender? Het kan gewoon! Tijdens deze avonden kunnen er ook spellen of speciale activiteiten worden bedacht voor een onvergetelijke avond!
 • Meestal wordt er ook flink veel geflirt tijdens het uitgaan. Heb jij nou dringend een Tris of Four nodig als geliefde? Dat gaat nu veel makkelijker in de kroeg! Elke persoon die aanwezig is houdt veel van fandoms dus je hebt altijd mensen om je heen waarmee je het goed mee kan vinden, misschien zelfs meer dan goed… Hilarische openingszinnen in de trant van Fandoms kunnen worden gemaakt, vele fanboy/fangirl-harten zullen hard kloppen als ze zijn omgeven door allemaal andere geweldige personen!

Mij lijkt een kroeg voor Fanboys/Fangirls maar al te leuk. Wanneer wordt er eentje opgericht? Dan kom ik dagelijks wel langs!

Hoe zou jij een kroeg vol Fanboys/Fangirls vinden?

9 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Dat klinkt tof! 😛 Naar zo’n kroeg zou ik elke dag wel willen gaan hoor

  1. Wij zouden echt stamgasten zijn haha

  • nicole op september 19, 2015 om 1:09 pm
  • Reageer

  Dat klinkt als een leuke plek! Daar zou ik zeker naar toe gaan. 😀
  Hoe gaaf zou het zijn als er echt zo’n plek zou zijn.

 2. Dit klinkt als een heerlijk plekje

 3. Als ik jouw was begon ik met het patent aanvragen 😉
  Als “barbie” een tent draaiend kan houden heeft een fandom café zeker kans van slagen!

 4. Hahaha jaaa. Je had ‘m natuurlijk al laten lezen, maar het blijft awesome. xD En om dan nog maar te zwijgen over de muziek die er gedraaid zal worden. Waarschijnlijk wordt het een ruzie over welke soundtracks er op moet komen te staan, whaha!

  1. POKEMON SONG AVOND WOOOEEEEEEEEHHHH!

 5. Hahaha Joost geweldig! Het zou wel echt ontzettend leuk zijn!

 6. Gimme gimme gimme!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.