Best of YA Promoteam 2016, het wordt knallen

In 2015 kon ik een jaartje lid zijn van het Best of YA Promoteam waar ik enorm van heb genoten. Boeken lezen, recenseren, promoten, boekhandels bezoeken, langs de uitgeverij gaan, schrijvers ontmoeten, aanwezig zijn bij leuke evenementen, ik deed het allemaal voor de volle 100 procent. In december werd het nieuwe promoteam aangekondigd, dit keer versie 2.0. Een kleinere groep, workshops, het onderhouden van social media, naar boekenbeurzen en boekhandels gaan, er komen wat extra dingen bij! Aangezien het team voor 2016 een versie 2.0 is, mochten de oud-leden zich ook aanmelden.

 

Zelf wist ik in het begin niet of ik mij zou aanmelden of niet. Ik heb er al een jaartje in gezeten en ik gunde het ook anderen. Aan de andere kant wilde ik nog een jaar gaan knallen, helpen bij boekhandels, de uitgeverij helpen bij het bedenken van de marketing en evenementen, evenementen bezoeken en mijn enthousiasme voor het lezen overbrengen op vele andere young adults! Ik heb serieus dagen gezeten aan een perfecte brief voor Best of YA en vandaag was dan de uitslag. Ik twijfelde echt of ik erin zou komen te zitten, maar de uitgeverij ziet dus blijkbaar dat ik als malle fanboy mij nog harder wil inzetten voor de uitgeverij dan in 2015. Dit jaar ga ik enorm mijn best doen om Best of YA nog bekender te maken, mijn boekenliefde nog meer over te laten brengen en de pareltjes van Best of YA op een hoger niveau te gaan zetten.

 

Ik wil hierbij Unieboek duizendmaal bedanken dat ze weer voor een jaar een samenwerking met mij willen aangaan. Ik zal jullie niet teleur stellen!

16 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Gefeliciteerd Joost, succes dit jaar!

 2. Gefeliciteerd! Als ik wat ouder was geweest had ik ook zeker meegedaan! Leuk om te horen dat je er nog een keertje in zit, want volgens mij hoor jij daar echt thuis. En er moeten natuurlijk ook wat meer book-fanboys komen, haha! ๐Ÿ™‚

  1. Haha ja ik zit redelijk op mijn plekje bij Best of YA ๐Ÿ™‚ Blossom neemt vooral wat jongere leden aan, ik zou als ik jou was volgend jaar gewoon het bij beiden proberen, het is ontzettend leuk! Mijn doel is zeker ervoor zorgen dat er meer book-fanboys erbij komen haha ๐Ÿ™‚

 3. Gefeliciteeeerd! Je verdient het ๐Ÿ™‚

  1. Dank je Thyrze! ๐Ÿ˜€

 4. Echt tof! Ik hoop dat je van de workshops gaat genieten!

  1. Jennifer Lawrence foto, we hebben een deal hahahah ๐Ÿ™‚ De workshops worden vast fantastisch!

 5. Gefeliciteerd Joost! Je zult het zeker weer goed doen, je hebt mij in ieder geval bereikt!! En je houdt me goed op de hoogte!

  1. Dank je Emma! ๐Ÿ™‚ Ik heb ontzettend veel zin in dit jaar!

 6. Wat leuk dat je nog een jaar in het team mag zitten! Dat zegt wel heel veel over je motivatie ๐Ÿ™‚

  1. Ja ik ben er ontzettend blij mee! Met die motivatie zit het inderdaad wel goed ๐Ÿ™‚

 7. Het wordt echt een fantastisch jaar! ๐Ÿ˜€

  1. We gaan knallen Jessica! ๐Ÿ™‚

 8. Het wordt een awesome jaar! ๐Ÿ˜€

 9. Gefeliciteerd!

 10. Jaah! Ik wist het natuurlijk al, maar toch: het is je gegund! Super tof. ^.^

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.