Boeken die in juni uitkomen en waar ik naar uitkijk

De volgende maand heeft weer een aantal geweldige boeken op de planning staan. Er zijn genoeg leuke boeken die uitkomen en daar wil ik zeker even stil bij staan! De maand juni heeft in ieder geval genoeg te bieden, dus er is genoeg om naar uit te kijken!

 

13 minuten – Sarah pinborough – 1 juni

Over dit verhaal heb ik al een paar goede verhalen over gehoord. Dit is een psychologische thriller over een meisje dat 13 minuten dood was omdat ze in ijskoud water terecht kwam. Ze was niet suïcidaal, dus misschien was er iemand die haar probeerde te vermoorden? Dit verhaal lijkt mij in ieder geval heel spannend en is ook nog eens beschikbaar als mooie hardcover. Oeh la la, dat zal mooi staan in je boekenkast! Dit kan zo nog maar een hele hype worden in boekenland. Ik ga hem in ieder geval zeker lezen!

Aristoteles & Dante ontdekken de geheimen van het universum – Benjamin Alire Saenz – 8 juni

Hoewel ik dit boek jaren geleden al heb gelezen, is dit boek nu eindelijk vertaald door Blossom Books (een uitgeverij die ik ook ontzettend bij dit boek vind passen). De schrijfstijl van Benjamin is heel poëtisch en ik weet zeker dat vele boekennerds gaan genieten van dit boek. Dit boek gaat over twee jongens die elkaar leren kennen bij het zwembad en een bijzondere vriendschap krijgen.

Inkt – Alice Broadway – 14 juni

Inkt lijkt mij een heel gaaf verhaal over het feit dat bepaalde gebeurtenissen in je leven als tattoo op je lichaam terecht komen. Je tattoo’s beschrijven dus je verleden en je ziel, wat mij zo’n mooi concept lijkt! Ik ben heel benieuwd wat er precies gebeurt in dit boek. En dan die cover, wat een plaatje zeg!

Al het moois is niet verloren – Danielle Younge-Ullman – 15 juni

Dit verhaal gaat over een meisje dat van haar moeder naar een natuurkamp moet en terecht komt in een kamp met een heleboel pubers met problemen. Het is een aanrader voor fans van Jandy Nelson, Rainbow Rowell en Jennifer Niven. Ben je al overtuigd? Ik wel! Zeker met zo’n sprankelende cover wil je dit graag in huis hebben.

Voorlopers – Mirjam Hildebrand – 11 juni

Voorlopers is een jeugdboekendebuut van Mirjam Hildebrand over het meisje Emma met een bijzondere gave die wordt gebracht naar een dorp met mensen die zich Voorlopers noemen. Emma’s vader zou bij deze groep hebben gezeten, dus ze gaat op avontuur om meer te weten te komen over deze groep mensen. Ik weet nog niet veel over dit boek, maar het lijkt me heel mysterieus en spannend! Een boek om in de gaten te houden dus.

Het lot – Jennifer E Smith – 20 juni

Jennifer E Smith is een schrijfster waar ik al heel lang boeken van wil lezen, maar wat maar steeds niet gebeurt. Ik heb geen idee of ik haar (ietwat romantische) boeken kan waarderen, maar de covers zijn in ieder geval altijd een plaatje om naar te kijken. Het lot gaat over een meisje die haar vriendje een lot uit de lotterij geeft, die haar weet te winnen. Dit hadden de pubers heel hard nodig omdat ze genoeg pech hadden in hun leven, maar drijft dit enorme geldbedrag hun niet juist uit elkaar?

Strijder – Julie Kagawa – 27 juni

Voor Fantasywereld recenseerde ik het derde deel van de Talon Saga van Julie Kagawa, dus aan het eind van de maand is het de tijd om het vierde deel te gaan lezen! Julie Kagawa vind ik in ieder geval een hele lieve schrijfster (ik heb haar eens mogen interviewen), maar ze weet genoeg ruige actie in haar boeken te stoppen! Dit boek gaat over een drakengemeenschap dat zich kan transformeren tot mensen om zo niet op te vallen. Het derde deel eindigde heel schokkend, dus ik ben heel benieuwd naar deel 4! Zeker met die mooie schubben op de cover (die je echt kan voelen!) is het echt een plaatje voor in je boekenkast.

 

Zo, dat zijn de boeken die ik het liefst allemaal mee zou willen nemen uit de boekhandel. Staan er boeken bij die jij ook heel leuk vindt, of mis ik een boek wat ik echt heel leuk ga vinden? Laat het me dan vooral weten!

2 reacties

  1. WINTER VAN MARISSA MEYER!! 😱😁

  2. Oehh 13 minuten klinkt echt heel erg spannend! Ik denk dat mijn schoonzusje dit ook wel leuk zou vinden trouwens (naast ikzelf haha).

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.