Boeken die in september uitkomen en waar ik enorm naar uitkijk

Boeken boeken boeken, het zijn er zo veel en je krijgt er geen genoeg van. In de maand september komen er weer wat toffe boeken uit waar ik zeker naar uitkijk. Vervolgdelen van series, nieuwe series, heruitgaven en een nieuw boek van een Nederlandse auteur, het is lekker divers in september!

 

Ventura Saga #2 Gloed van gedoofde sterren – Kate Ling – 1 september

De Ventura Saga is een verboden liefdesverhaal in de ruimte. Deel 1 vond ik soms iets te romantisch, maar het einde was ZO SPANNEND dat ik zeker het tweede deel zou willen lezen. Hierin worden de spanningen vele malen hoger en komt er waarschijnlijk veel meer actie, waar ik zeker naar uitkijk!

De 100 #4 Rebel – Kass Morgan – 4 september

De 100 is een hele mooie trilogie, totdat Kass Morgan melde dat er een vierde deel kwam! Ik ben ontzettend benieuwd naar Rebel. Ik had wel het idee dat alle personages in de boeken al hun geheimen hebben verteld, maar wie weet wat er nog kan gebeuren in Rebel… Ook weer een ontzettend mooie cover die past bij de vorige boeken, dus deze wil ik zeker in huis halen!

They Both Die At The End – Adam Silvera – 5 september

Adam Silvera is een auteur waar ik maar al te veel over gehoord heb, maar ik heb nog steeds niks van deze man gelezen. Hij steunt de LGBT-community door erover te schrijven in zijn boeken en ik ben heel benieuwd of zijn boeken eens vertaald gaan worden, want volgens mij zullen ze echt aanslaan! They Both Die At The End is een titel die al een beetje verklapt waar het verhaal over gaat, twee jongens horen dat ze nog maar een dag te leven hebben en komen bij elkaar om samen hun laatste dag te beleven. Ik ben zo benieuwd hoe dit boek is, dus deze hoop ik ooit eens te lezen.

Lyra’s Oxford – Philip Pullman – 5 september

Dit verhaal bestaat al een tijdje, maar nu is er een nieuwe uitgave met mooie illustraties over The Golden Compass. En het goede nieuws: Philip Pullman komt met een trilogie die zich afspeelt in dezelfde wereld, waarvan het eerste deel uitkomt in oktober! Ontzettend gaaf, want de Noorderlicht-trilogie is echt een meesterwerk en vond ik echt fantastisch om te lezen.

Spellslinger #1 Vogelvrij – Sebastien de Castell – 4 september

Vogelvrij is het eerste deel van de Spellslinger-serie. Ik heb het manuscript gelezen en mensen, dit boek is ZO TOF! Ik doe ook mee met de blogtour rondom dit boek, dus kijk vooral op 4 september even naar mijn aandeel in de blogtour. En check die cover, want een plaatje zeg!

Livestream – Buddy Tegenbosch – 8 september

Livestream is het nieuwe boek van Buddy Tegenbosch, de Nederlandse YA-schrijfheld. Ook hiervan heb ik het manuscript gelezen en ook dit boek voldeed aan mijn verwachtingen. Sterker nog, het is nog beter dan verwacht! Dat zegt veel, want Oog om oog is haast perfectie. Ik kan niet wachten om Livestream in het echt te zien en ik ben heel benieuwd naar de reacties van alle lezers!

Firelight – Sophie Jordan – 16 september

Firelight is een trilogie die jaren geleden is uitgegeven bij BlossomBooks. Nu pakt een andere uitgeverij deze serie op en stoppen ze hem in een nieuw jasje. Wat een mooie boeken zijn het geworden zeg en ook zo goedkoop! Dat moet hopelijk een reden zijn om deze boeken in huis te gaan halen! De hele trilogie komt ook op dezelfde dag uit, dus je kan meteen de hele serie in huis halen!

Dit zijn de boeken van september waar ik flink naar uitkijk. Welke boeken zitten er tussen die jij zeker gaat lezen? Laat het me weten in de reacties!

8 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Adam Silvera heeft echt een ugly cry alert nodig, jeetje wat moet ik huilen bij zijn boeken. Wat grappig trouwens dat een andere uitgeverij nu een serie van Blossom overneemt, ipv andersom!

  1. Haha, die cover van Adam vind ik juist gaaf! 😛

   1. Ik zie dit nu pas, MAAR JA DIE COVER VAN ADAM IS SUPERCOOL (hoezo dacht je van niet dan? I’m confused)

    1. WOW INGE OPEENS PLOTTWIST JE VINDT DE COVER LEUK NICEEEEEE

     1. IK SNAP NIET WAAROM DIT EEN PLOTTWIST IS. Ik zei: boeken hebben een ugly cry alert nodig. HOE HEEFT DAT MET DEZE BEAUTY VAN EEN COVER TE MAKEN. I’M SO CONFUSED. HELP ME PLS.

     2. OH SHIT IK DACHT DAT JE BEDOELDE MET UGLY CRY DAT JE HET LELIJK VOND MAAR IK DACHT DUS DOM NA HELP IK BEN CONFUSED DOOR MIJ UIT HET VERLEDEN HELP ME

 2. Dit soort artikelen vind ik altijd erg leuk om te kijken. Ik ben zó benieuwd naar They Both Die At The End, ik vond History Is All You Left Me echt geweldig <3 Spellslinger en Livestream klinken ook tof, ik ben benieuwd naar jouw aandeel in de blogtour 🙂

 3. Livestream en de Firelight boeken! De hardcovers zien er op het plaatje al zo mooi uit! Ben benieuwd hoe ze in het echt er uit gaan zien!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.