De leukste momenten van 2021

Het afgelopen jaar werden we allemaal genoodzaakt om iets minder grote plannen te hebben, maar ondanks de beperkingen heb ik veel mooie momenten kunnen beleven in 2021. Ik laat je graag mijn favoriete momenten zien van het afgelopen jaar, en dan hopen dat 2022 nog veel meer moois in petto heeft!

De eerste maanden van 2021 bestonden vooral uit werken, maar in maart was het feest! Mijn fangirl en ik kregen de sleutels van ons appartement in Rotterdam, en wat zijn we er blij mee! We moesten een paar weken aan de slag met verven en het laminaat leggen was een gedoe (de laminaatleggers hadden het verkeerde laminaat gelegd, dus dat moest nog aangepast worden…), maar na de verhuizing was het het helemaal waard! We genieten elke dag van ons eigen plekje, en hebben er een geeky stulpje van gemaakt. Om de zoveel tijd regelen we weer leuke decoratie voor in het huis, en zijn erg blij met onze werkkamer en een boekenkastwand in de slaapkamer. We hebben het echt getroffen!

Bij mijn eerste opdracht van mijn detacheringswerk kreeg ik de eerste paar maanden genoeg nieuwe werkzaamheden, en heb ik er veel ervaring opgedaan. Na bijna een half jaar geen vakantie te hebben gehad, besloten we dat het weer tijd werd om op stap te gaan. We hadden een week vakantie in eigen land, en gingen eerst langs Amersfoort!

Na Amersfoort vertrokken we verder naar het noorden van het land, we gingen langs bij goede vriendin Katja (That Blonde Woman)! Ze liet ons alle leuke plekken van Ter Apel en omstreken zien, het was zo gezellig om elkaar weer te zien.

Tot slot hadden we een dag in de stad Groningen, wat ook zo leuk was om te bezoeken! Zo bezochten we Storyworld, een fantastisch geeky museum over storytelling. Het was een heerlijke week om even uit te rusten, in Nederland is er zat leuks te doen!

In de zomer besloot ik aan te geven dat ik een nieuwe opdracht wilde voor mijn detacheringswerk, en na een tijdje kreeg ik een nieuwe uitdaging. Afscheid nemen van mijn eerste opdracht, en vervolgens twee weken vakantie voordat mijn nieuwe opdracht begon! Zo bezocht ik Parijs, waar ik drie heerlijke dagen heb gehad. Er is zo veel moois te zien, en deze stad heeft veel meer geeky winkels dan ik had verwacht! Dit is zeker niet mijn laatste bezoek aan Parijs, want ik kom graag weer terug.

Na Parijs waren we nog niet klaar, want we hadden ook nog twee dagen in Brussel. Een stad die iets minder indrukwekkend is na het mooie Parijs, maar ook hier hebben we twee leuke dagen gehad vol geeky winkels en uitrusten in het park.

Halverwege september begon mijn tweede opdracht, dit keer bij een scholengemeenschap in Den Haag. Een hele andere omgeving, maar ik vind het tot nu toe erg leuk en leerzaam! Verder kon ik nog een mooie voorstelling van Aaf Brandt Corstius meepakken, en twee weken geleden was ik op de kerstmarkt van Essen en Oberhausen met vrienden! Ook weer erg genoten van de eetkraampjes en kerstversiering, een leuk mooi uitje rond de feestdagen!

En volgend jaar? We hebben nog weinig plannen voor het aankomende jaar, maar we gaan er weer wat moois van maken. Het was niet het jaar dat we hadden voorgesteld, maar ik kijk alsnog terug op een mooi jaar met nieuwe ervaringen en leuke uitjes. Naast deze leuke momenten, heb ik ook vooral genoten van alle tijd die ik heb besteed met familie en vrienden. Elk wandelingetje met een vriend, bordspellen spelen met z’n allen, gezamenlijk lachen tijdens het kijken van een film, zelfs deze kleine momenten zijn het koesteren waard. Op naar het volgende jaar!

Wat zijn jouw mooiste herinneringen aan het afgelopen jaar?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.