De leukste momenten van september, oktober, november en december

De derde en laatste terugblik naar het afgelopen jaar! Deze keer bespreek ik de leuke dingen van de afgelopen vier maanden. Deze maanden heb ik wel veel moeten studeren (mijn eerste studieblok was erg stressvol), maar ik heb ook zat leuke evenementen bezocht en dingen gedaan. Tijd om weer te kijken naar de afgelopen maanden om zo het jaar op een fijne wijze af te sluiten.

 

In september ging ik naar YALFU, een evenement met Becky Albertalli en andere toffe schrijvers. Hoewel de organisatie stukke beter kon, heb ik wel genoten van de panels met de auteurs en de verschillende standjes bij het evenement. In de maand september werd ik een van de bestuursleden van mijn dispuut, waar ik ontzettend blij mee ben. Mijn dispuut zit vol met geweldige vrienden en nu kan ik maandelijks maandmails sturen en meehelpen met de activiteiten van onze vriendengroep.

Ook had ik de leesclub in Zoetermeer over De hemel in het ijs, welke ik ging begeleiden! Het was leuk om het over de vikingen te hebben en te zien hoe de meningen verschilden over het boek. De volgende leesclub komt in januari en dan gaan we Truth or Dance van Chinouk Thijssen bespreken! Verder ging ik naast het leren voor tentamens nog een escaperoom doen met vrienden (dat is zo tof!) en gingen we met de familie naar de show van Alex Klaassen de genaamd Showponies, welke echt hilarisch was.

Tijdens mijn verjaardag had mijn fangirl geregeld dat ik een Facetimegesprek had met niemand minder dan Sarah Moore Fitzgerald, een van mijn favoriete auteurs! Ze had mij ook een boekenpakket opgestuurd die ze had gesigneerd, zo lief! Het gesprek was zo ontzettend leuk en ze heeft ons zelfs een verblijf in Ierland aangeboden als we er ooit heen willen, wauw!

Twee dagen erna vertrok ik naar Boedapest, een vakantie met mijn vader en zusje. Wat is deze stad toch mooi! Tijdens de eerste dag bekeken we vooral het centrum, op de tweede dag gingen we een flinke wandeling maken en de derde dag deden we nog andere leuke activiteiten. Hier wil ik zeker nog eens naartoe gaan!

Voor de rest bezocht ik GLOW, een lichtshowfestival in Eindhoven, welke erg mooi was. Ook bezocht ik Dutch Comic Con Winter Edition, waar ik erg van heb genoten. DCC blijft toch wel de leukste conventie van Nederland!

Een week geleden bezocht ik nog de kerstmarkt in Düsseldorf met vrienden, wat een leuke stad is dat zeg! Gisteren kwam mijn verslag online van deze citytrip.      

Wat was 2018 toch een bijzonder jaar. Wat heb ik toch leuke dingen meegemaakt! Ik wens jou in ieder geval een hele fijne tweede kerstdag!

Wat voor leuks heb jij de afgelopen vier maanden gedaan?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.