De mooiste momenten van april, mei en juni 2017

Het einde van 2017 nadert, dus het is tijd om deze maand wat aandacht te besteden aan het afgelopen jaar. Vorige week vertelde ik over de mooiste momenten van januari, februari en maart. Nu vertel ik over de vierde tot en met de zesde maand, waarin er ook weer genoeg leuke dingen zijn gebeurd. 2017 was echt een feestje en dat laat ik graag aan je zien!

 

Yalfest 2017

Yalfest was echt een van de leukste evenementen van het jaar. Het was op een hele mooie locatie, alle auteurs waren zo grappig, leuk, aardig en lief, alle activiteiten waren leuk en je kon met iedereen lekker kletsen over boeken! Een ontzettend leuke dag waar ik alleen maar heb genoten. Ik kan niet wachten op de volgende editie van Yalfest!

Cool Japan Weekend in Museum Volkenkunde

Cool Japan is een hele leuke tentoonstelling over de nerdy kant van Japan en ik was er tijdens een feestweekend vol leuke activiteiten, lezingen en meer. Ik vond de tentoonstelling zelfs zo leuk, dat ik erna nog twee keer ben geweest.

Leesclub Kooyker YA over De Kids of Appetite

Ook had ik weer een leesclub, namelijk die van Boekhandel Kooyker in Leiden over De kids of appetite! Heel leuk om boeken te bespreken, daarbij was het ook interessant om andere meningen te horen en daardoor toch anders naar een boek te gaan kijken.

YA010 in de bibliotheek van Rotterdam

YA010 is een geweldig evenement in de bibliotheek van Rotterdam met een strak programma. Auteurs spreken, uitgeverijen ontmoeten, praten met bloggers en meer!

Voorstelling Lucky Live

Ik was met mijn vader naar de voorstelling van Lucky Live geweest, de maker van vele hilarische filmpjes. In het theater is hij ook nog eens ontzettend grapje en leerde je veel meer over de filmpjes van LuckyTV.

Dagje Dordrecht

In mei ging ik een heerlijk dagje naar Dordrecht. Deze stad heeft heel veel nerdy winkels, dus ik keek mijn ogen uit! Echt een aanrader voor een dagje uit.

YA Boekverslinders Leesclub in Zoetermeer over Carve the mark

Een andere leesclub waar ik heen ben geweest is de YA Boekverslinders in Zoetermeer. We lazen allemaal Carve the mark en de bespreking van het boek was erg gedetailleerd en heel interactief! Een van mijn favoriete leesclubs waar ik heen ben geweest. 

Japanmarkt Leiden

De Japanmarkt in Leiden was dit jaar erg druk, maar wel ontzettend leuk! Heel veel leuke kraampjes die je kon bekijken, cosplayers die vrolijk rondliepen en lekkere hapjes, Leiden blijft een mooie stad waar genoeg te doen is!

Theatervoorstelling MoedersMooiste

In juni ging ik weer naar een theatervoorstelling van mijn theatersportvereniging MoedersMooiste waar ik helaas niet meer speel aangezien ik niet vaak meer in Leiden ben. Het was echt een heerlijke voorstelling en ik miste het theater wel! Maar wie weet gaat daar binnenkort verandering in komen…

 

Dit zijn de mooie momenten van de vierde, vijfde en zesde maand van 2017! Volgende week bespreek ik de zomermaanden, waar genoeg leuke dingen zijn gebeurd. Wat allemaal? Dat zie je dan!

Welke evenementen heb jij ook bezocht?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.