De mooiste momenten van januari, februari en maart 2017

Het einde van het jaar is bijna aangebroken, dus ik vind het tijd om even terug te kijken op het afgelopen jaar. Uiteraard vertel ik wat over mijn favoriete films, series en boeken van 2017, maar ik kijk ook terug op alle leuke momenten die ik heb beleefd het afgelopen jaar. Deze week bespreek ik de eerste drie maanden van 2017, waar ik een hoop heb gedaan!

 

Tomofair Amsterdam

Tomofair is een conventie, maar richt zich vooral op merchandise kraampjes en nog wat andere activiteiten. Het was ontzettend druk, maar ik had het er zeker naar mijn zin! Ik ging er heen met een vriendin van mijn vereniging, die ook nog eens hele leuke foto’s wist te maken.

Afscheidsetentje Best of YA Promoteam 2016

Vorig jaar zat ik in het Best of YA Promoteam, waar ik het enorm naar mijn zin had. Ik had een hoop promotie geleverd voor de uitgeverij en heb dat lekker volgehouden dit jaar! Het etentje was erg gezellig en ondanks de lange reistijd die ik had (de trein stond anderhalf uur stil), heb ik genoten van het afscheidsetentje.

Dispuutsfeest op mijn vereniging

Ik zit op een studentenvereniging en daarin zit ik bij een dispuut (een vriendengroep van meerdere jaarlagen). Telkens vind ik mijn dispuut nog leuker als ik naar een borrel ga en begin dit jaar heb ik mee mogen helpen aan het jaarlijkse feest dat we vieren voor ons dispuut. Het thema was 300, dus we liepen rond in allemaal capes, haha!

Kooyker YA Leesclub leest Hof van Doorns en Rozen en Hof van Mist en Woede

In januari was de eerste leesclub in boekhandel Kooyker in Leiden aan de gang. Dit was de eerste editie en ik was de gastheer van de avond die vragen moest voorbereiden voor de leesclub, wat ik erg spannend vond. Er waren verbazingwekkend veel mensen, superleuk! Het was een hele leuke avond en ik hoop dat er in 2018 ook weer veel leesclubs gaan komen.

Dynamiccon 2017

Dynamiccon is een conventie in Dynamo bij Eindhoven die in het teken staat van cosplay. Onder andere Kinpatsucosplay was vanuit Zuid-Afrika naar Nederland gekomen, ontzettend gaaf! Ik was aan het cosplayen als Barry van Pokémon Diamond/Pearl en had een hele leuke dag. Dynamiccon komt eind januari weer terug met weer een heel tof programma, echt een aanrader voor zowel de beginnende als professionele cosplayer!

Boekpresentatie De gedichten van de broer van Roos

Tim Hofman was begin dit jaar bij boekhandel Donner in Rotterdam om een korte presentatie te geven van zijn gedichtenbundel en om zijn boeken te signeren. Ik was erbij en Tim heeft mijn gedichtenbundel gesigneerd!  We hebben ook nog een foto gemaakt, inclusief creepy dude op de achtergrond.

The Harry Potter Exhibition

Ik was aanwezig bij de opening van de Harry Potter tentoonstelling in Utrecht! Ik heb de gebroeders Weasley van dichtbij gezien en als één van de eersten de tentoonstelling bezocht. Voor mij een kleine tegenvaller aangezien ik de meeste dingen al had gezien bij de Warner Bros Studio’s, maar zeker leuk om mee te maken! Boekpresentatie Pindakaas en Sushi 3

Hoewel ik iets te laat was, was ik aanwezig bij de boekpresentatie van Pindakaas en Sushi 3 van Roderick Leeuwenhart bij het Siebolthuis in Leiden. Het was inclusief interessante lezing over de boeken en ik kon meteen het derde deel kopen en laten signeren!

Dutch Comic Con 2017

Eind maart was Dutch Comic Con, de grootste conventie van Nederland! Ik had echt genoten van de conventie, was weer aan het cosplayen als Peeta van The Hunger Games en had weer veel leuke spulletjes gekocht.

Dit zijn de eerste drie maanden van 2017. Wat had ik het toch leuke dingen gedaan! Mijn leven zit echt vol met boekendingen, evenementen en conventies. Wat wil een fanboy nog meer! Volgende week bespreek ik de maanden april, mei en juni, waar ik ook weer druk in de weer was.

Wat was het leukste wat jij meemaakte in de eerste drie maanden van 2017?

1 reactie

  1. Zo’n terugblik doet je pas echt stilstaan bij hoeveel leuke dingen je hebt meegemaakt in één jaar tijd hé. Ik zou er mijn Bullet Journal eens voor moeten nalezen. Want zo van buiten weet ik niet meteen wat ik in die eerste drie maanden van 2017 heb uitgestoken.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.