De mooiste momenten van januari, februari, maart en april 2018

We naderen al bijna het einde van 2018. Wat is het jaar toch snel gegaan! Aangezien ik genoeg leuke dingen heb gedaan het afgelopen jaar, wilde ik graag overzichten geven van alle toffe momenten die ik het afgelopen jaar heb meegemaakt. Ik begin met de maanden januari, februari, maart en april, waarin ik veel evenementen heb bezocht, maar ook nog genoeg andere toffe dingen deed.

 

In januari bezocht ik de tweede editie van Dynamiccon, een geeky cosplayevenement in Eindhoven. Mijn fangirl organiseerde deze conventie en ondanks het feit dat ik ziek was en eerder weg ging, had ik er erg van genoten. Er waren internationale cosplayers, de cosplaywedstrijd was erg leuk om te zien en zelfs mijn ouders kwamen langs, die hun ogen uitkeken toen ze al die cosplayers zagen.

De Rick Riordan dag was ook in januari, waarin we een dag lang in het het museum van oudheden in Leiden waren en allemaal leuke activiteiten hadden in het teken van Rick Riordans boeken. Het was echt heel gezellig en alle verschillende activiteiten waren erg leuk bedacht, maar ook de locatie was top.

In februari had ik een leuke Valentijnsdag in Dordrecht (nerdwinkels bezoeken en bij de Shabu Shabu eten), maar kreeg ik rond die tijd ook te horen dat ik een baantje kreeg bij mijn oude stagebedrijf (Blossom Books). Een weekje later bezocht ik de expositie Star Wars Identities, die ik echt heel tof vond. Je kon namelijk je eigen Star Wars-personage maken! 

Maart was ook vol activiteiten. Zo kwam Sebastien de Castell naar Nederland en was ik uitgenodigd om hem te ontmoeten! Het was een hele leuke avond en Sebastien is een hilarische man. Hopelijk is dit niet de laatste keer dat ik hem heb gezien, want hij moet zeker nog een keer naar Nederland komen! De eerste twee delen van Spellslinger zijn trouwens nu maar 10 euro, dus haal ze snel in huis!

Ook ging ik naar het Marissa Meyer-evenement, welke ook was georganiseerd door mijn fangirl. Wat een toffe avond was dit! Ik vond het erg leuk om alle medelezers te spreken en ik mocht zelfs Marissa in de middag ontmoeten. Wat een toffe ervaring! In die week had ik ook toneelvoorstellingen voor een toneelstuk voor kinderen van twee tot zeven jaar. Ik was een klein paddetrolletje en genoot zo van het theater! Alle reacties van de kinderen waren zo grappig en aandoenlijk om te zien. Hopelijk kan ik ooit weer vaker toneelspelen, want ik had het erg gemist.

Ik was uiteraard dit jaar aanwezig op Dutch Comic Con. Wat was het toch weer leuk, en wat was het groot! Een heerlijk nerdy weekendje dus.

Aan het eind van april ging ik naar Yalfest, het grote YA-boekenevenement. Het was zo leuk, helemaal omdat ik de vrijdag ervoor nog de auteurs kon spreken en interviewen. Zo veel bookjunkies zien was fantastisch, dus ik ga volgend jaar zeker weer.

Toegegeven, niet alles was leuk aan het begin van het jaar. Ik kreeg een blaasontsteking waardoor ik belandde in het ziekenhuis, ik had een begrafenis en ik kreeg te horen dat ik niet op exchange kon gaan dit jaar. Wel veel tegenslagen, maar gelukkig waren er dus ook mooie momenten die ik heb meegemaakt. Ondanks deze minpuntjes heb ik toch een fijn begin gehad van 2018, want ik had allemaal leuke mensen om mij heen en toffe dingen die ik kon gaan doen. Overmorgen bespreek ik de volgende vier maanden van 2018, waarbij ik erg heb genoten van de zomer!

Hoe was jouw begin van 2018?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.