De mooiste momenten van mei, juni, juli en augustus

Het einde van 2018 nader, dus deze week maak ik wat terugblikken naar het afgelopen jaar. Twee dagen geleden besprak ik de eerste vier maanden van 2018, nu ga ik verder met de vijfde tot en met de achtste maand. Ook hierin heb ik lekker veel gedaan, dus ik geef je graag een overzicht van deze tijd!

 

In mei ging ik onder andere naar de musical The Color Purple, welke erg mooi was. Wat een dijk van een stemmen hadden de spelers zeg! Voor de rest had ik een weekendje weg met mijn familie naar Garderen, waar ik haast in mijn broek piste van angst bij een klimbos. Maar er was meer! Zo ging ik met mijn zusje een dagje naar Parijs (een laat verjaardagscadeautje), waarbij we lekker veel ontdekten van de stad. Uiteraard heb ik daar ook een verslag van, welke je hier, maar ook hier en hier kan lezen!  We hadden ontzettend veel gezien, dus ik kon met gemak drie verslagen uittypen!

Verder ging ik nog naar de Efteling, dat blijft een prachtig park! Zo ging ik eindelijk de Symbolica in, waar ik ontzettend van genoot. Ook las ik Charlie en ik en maakte ik daar een mooie (maar zeer persoonlijke recensie) van. Alle reacties waren zo fijn! 

Qua bookevents stond ik ook zeker niet stil. Zo was er een YA Event in Dordrecht, maar ook eentje bij Van Piere in Endhoven! Beide events waren erg leuk om te bezoeken, maar ik kreeg rond die tijd ook heel goed nieuws, want ik had mijn scriptie gehaald met een 7.6! Daar was ik ontzettend blij mee, dus daarna ging ik met mijn fangirl een dagje naar Maastricht. Wat een mooie stad is dat zeg!

In de zomer was er een fantastisch uitje, namelijk een vakantie naar Londen! Mijn fangirl en ik gingen de stad verkennen, maar we gingen ook twee dagen naar YALC (Young Adult Literature Con). Tijdens de laatste dag gingen we zelfs naar de Warner Bros Studio’s voor de studio’s van Harry Potter! Dit was echt een fantastische vakantie. Het was in het begin alleen wel iets te warm, maar afgezien daarvan keken we echt onze ogen uit. Londen blijft zo’n mooie stad!

Nadat we weer terugkwamen in Nederland, stond er al snel een ander evenement op de planning. We gingen namelijk naar Castlefest namens Fantasywereld, waar we Alwyn Hamilton gingen ontmoeten en we konden haar interviewen! Alwyn is echt een fantastische vrouw met een hele vlotte babbel, waardoor ik nog meer van haar boeken ben gaan houden.

Naast al deze leuke dingen, waren er nog vele andere leuke dingen die ik meemaakte. Zo werd ik lid van de redactie van Kattuk.nl, werd ik proeflezer van de Aniway, was ik een REP voor Proud Book Junk en kreeg ik te horen dat ik de leesclub in Zoetermeer mocht begeleiden! Het was dus zeker een fijne zomer en nog vele andere leuke dingen ging ik nog tegemoet! Daar lees je de volgende keer over.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.