De wekelijkse avonturen van een Fanboy #39

Deze week was het toch weer druk! Ik ging van hot naar her, heb een flink aantal uren gewerkt als huiswerkbegeleider, studeerde veel en deed gelukkig ook nog leuke dingen ter afleiding. Zie hier mijn drukke week!

 

Zaterdag 4 februari

Zaterdag werd ik redelijk vroeg wakker. Ik blogde wat, studeerde een hoop en pakte mijn spullen in, want ik zou teruggaan naar mijn ouders! Ik had alleen wat tussenstations. Eerst ging ik de stad in, Tim Hofman zou namelijk naar boekhandel Donner komen om voor te lezen uit zijn gedichtenbundel en daarna zou hij signeren. Het was echt verschrikkelijk, druk maar ik wist gelukkig mijn boek te laten signeren. Tim herkende mij volgens mij van Twitter (had twee dagen ervoor nog een tweet naar hem gestuurd die hij beantwoordde), dus dat was erg leuk. Daarna ging ik met een van mijn huisgenootjes naar Leiden, waar ik nog langs boekhandel Kooyker ging omdat ik als dank voor het werken aan de leesclub een boek mocht uitkiezen (en daarbij heb ik meteen even gemeld dat een nieuwe meeting van de leesclub er snel moet komen). Ik nam De kids of appetite mee, om vervolgens doodop thuis te komen. Ik keek wie is de mol, speelde wat Pokémon Trading Card Game Online en las Stromae Formidable voordat ik ging slapen.

Zondag 5 februari

Op de zondag sliep ik iets uit, om vervolgens veel te gaan studeren. Ook wist ik wat te bloggen in de ochtend. Aan het begin van de middag gaf ik bijles in management & organisatie bij een 4VWO-leerling in de buurt, wat verrassend goed ging. Vervolgens studeerde ik nog veel thuis. In de avond bracht mijn vader mij terug naar Rotterdam, waar ik Zondag met Lubach keek, wat tekende en blogjes schreef. Voordat ik sliep las ik nog een stuk uit De kronieken van Bane.

Maandag 6 februari

De maandag werd ik redelijk vroeg wakker, om snel te beginnen met studeren. Ik kon al snel door naar mijn college, om vervolgens thuis weer door te studeren. Aan het einde van de middag gaf ik iemand in de buurt bijles in wiskunde. Het was een nieuw bijlesadresje en het ging erg goed, ik mag zelfs vaker langskomen om te helpen met wiskunde! Al snel kwam ik thuis, studeerde ik nog een hoop en tekende ik wat, om daarna nog even de manga Psyren te lezen.

Dinsdag 7 februari

Dinsdag was eigenlijk niet zo bijzonder, aangezien ik voornamelijk heb gestudeerd. Ik heb de hele ochtend en middag gestudeerd, om in de avond met huisgenootjes te eten. In de avond kwam ook nog een vriend van mij langs, aangezien we voor het verenigingsblad een strip moesten maken. Deze hadden we gelukkig snel af, zodat ik daarna weer kon studeren… Tsja, het leven van een student gaat niet alleen maar over rozen…

Woensdag 8 januari

Aangezien ik in de avond mijn tussentoets had, heb ik voornamelijk de hele dag geleerd. Van half 7 tot half 8 (wat een tijden) kon ik mijn toets maken. Hij ging wel redelijk, maar was op sommige vlakken nogal lastig. We zullen het zien! Ver volgens ging ik naar een borrel van vrienden van mijn vereniging, om daarna naar de vereniging te gaan om daar te feesten. Het was echt gezellig, dus ik was iets later thuis dan ik in eerste instantie wilde (wat trouwens echt elke keer gebeurt als ik naar de vereniging ga).

Donderdag 9 januari

Op de donderdag sliep ik iets uit, om daarna weer bezig te zijn met studeren. Aan het einde van de middag maakte ik eten klaar, keek ik de anime Orange uit en ging ik door naar mijn bijleskind om huiswerkbegeleiding te geven. Dit ging goed en de tijd vloog voorbij, dus daarna ging ik snel door naar huis. Daar kwam ik wel doodop aan, dus ik dook snel mijn bedje in.

Vrijdag 10 januari

Wat zou Joost deze dag doen? Juist, weer studeren! Gelukkig niet voor al te lang, want ik ging in de middag richting Leiden voor de boekpresentatie van Pindakaas en Sushi 3 in het Siebolthuis in Leiden. Dit was vrij kort, maar wel ontzettend leuk! Ik liet meteen het derde boek signeren en meldde tegen Roderick dat ik uiteraard een recensie over zijn boek ga schrijven. Uiteindelijk at ik thuis bij mijn ouders en las ik een groot stuk uit De kronieken van Bane.

 

Pfoeh, wat een studieweek zeg! Ik heb weer flink lopen zwoegen in de studieboeken, maar een weekje rust erna heb ik niet echt… Oeps…

Hoe was jouw week?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.