De wekelijkse avonturen van een Fanboy #100

De wekelijkse avonturen zijn terug van weggeweest! De afgelopen weken waren wat heftig, vandaar dat ik geen overzichten van de week had geplaatst. Nu ben ik in ieder geval terug en zal ik je wat bijpraten over de afgelopen weken. Want ondanks de heftige tijd, heb ik ook wat leuke en bijzondere dingen meegemaakt. Zo heb ik hier een klein overzichtje:

  • Ik was aanwezig op Dutch Comic Con! Het was weer een geslaagde conventie, hier kan je mijn verslag lezen en hier kan je de aankopen zien van het weekend. Ik kan niet wachten op de volgende Comic Con!
  • Ik had een gesprek met de studieadviseur over aankomend studiejaar. Deze zal wat anders verlopen dan ik had verwacht, maar ik heb nu wel een mooie planning voor het aankomende jaar. Ik heb zelfs al een idee welke master ik wil gaan doen!
  • Pokémon Go werd deze weken weer fanatiek gespeeld. Er zijn nu bepaalde missies die je kan doen en er was een Kanto-week, waarin heel veel Pokémon uit de eerste regio verschenen en waarbij je veel sneller kon levellen. Ik heb weer wat kilometers erop zitten hoor!
  • Ik ben een REP geworden van Proud Book Junk! Dit is een hele toffe webshop voor boekige kaarsen, boekenleggers en meer. De komende maanden ga ik in ieder geval aan de slag om deze webshop te promoten, ontzettend leuk!

Genoeg leuke dingen dus. Nu door naar de afgelopen week, waarin ik hard heb moeten studeren, maar waarin ik ook iets heel gaafs mocht doen.

Zaterdag 14 april

Ik begon de dag met een broodje met knakworst met mijn huisgenootjes. Ik was in het weekend in Rotterdam en had een rustig studiedagje. Ik moest namelijk een presentatie voorbereiden, maar ik moest ook bezig zijn met een verslag. Aan het eind van de middag gaf ik nog bijles en in de avond keek ik wat afleveringen van Modern Family en ik keek ook naar de Kwis.

Zondag 15 april

De zondag startte ik met een bijles in economie op de universiteit. Daarna ging ik door naar huis en studeerde ik een hoop. Halverwege de middag ging ik De kleine Odessa #2 Het geheim van Lode A. lezen en keek ik Santa Clarita Diet in de avond, een hilarische serie over een familie waarbij de moeder een zombie wordt en mensenvlees moet eten. Hij staat op Netflix, zeker een aanrader!

Maandag 16 april

Ik had deze dag nog geen college, maar ik moest wel veel doen. Ik las in de ochtend nog het tweede deel van De kleine Odessa, speelde nog wat Pokémon Go en ik studeerde een hoop. Ik was de hele middag aan de bak, maar ging af en toe nog even buiten zitten om van de zon te genieten. In de avond werkte ik nog aan mijn studie, maar had ik ook De Nachtlantaarn van Lisa Thompson gelezen.

Dinsdag 17 april

Op de dinsdag had ik een presentatie, spannend! Het ging vrij goed, dus dat was erg fijn. Achteraf vertrok ik naar Tilburg en las ik weer verder in het tweede deel van De Kleine Odessa. Deze las ik ook uit en na nog wat gestudeerd te hebben keek ik Santa Clarita Diet. Ik ben verslaafd!

Woensdag 18 april

Ik werd vroeg wakker en begon meteen met studeren. Ik moet namelijk een onderzoek opstellen en deze tot in details uitschrijven, wat nog best lastig is. Gelukkig stuurde ik ook wat blogmailtjes, at ik quesadilla’s als lunch  en ik begon aan het derde deel van De kleine Odessa: De val van Scribopolis deel 1. Toen ik terug was in Rotterdam, ging ik nog naar een borrel van mijn vereniging, die erg gezellig was. 

Donderdag 19 april

Donderdag had ik mijn laatste college van het vak. Het was een vrij rustig college en daarna ging ik nog even op de uni bloggen. Al snel vertrok ik naar Dordrecht om daar wat te winkelen. Aan het eind van de middag gingen mijn fangirl en ik bij vrienden eten in Dordrecht, wat erg gezellig was. De trein richting huis had alleen veel problemen waardoor we wat moesten omreizen, maar eenmaal thuis aangekomen werd er snel geslapen.

Vrijdag 20 april

Eerst bracht ik een bezoekje aan de huisarts, aangezien ik wat last heb van verstopte oren. Medicijnen zijn binnen, dus dat komt goed! Thuis werkte ik weer hard aan mijn verslag, maar al snel vertrok ik naar Utrecht. Ik las Bloed en Beenderen in de trein, om vervolgens aanwezig te zijn op de Yalfest persdag, waarbij ik de auteurs heb gesproken en zelfs een half uur aan tafel heb gezeten met Taran Matharu, een geniale schrijver. Wat was het toch leuk! Hier kan je alvast een verslag van lezen. Thuis aangekomen werkte ik weer verder met mijn studie en blogde ik nog wat. In de avond las ik het derde deel van De kleine Odessa uit.

Het was een drukke, maar leuke week. Vandaag is zelfs Yalfest, hopelijk zie ik je daar! Ik heb genoten van de Yalfestauteurs en ben bijna klaar met mijn blok, dus wie weet kan ik dan een kleine vakantie houden. Ik heb in ieder geval de leesflow wel weer te pakken, ontzettend fijn!

Hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.